MURERFIRMA HØRSHOLM

MURERFIRMA HØRSHOLM

Når du skal til at vælge håndværkere til dit byggeprojekt, så kan du med fordel rette blikket mod lokalmiljøet. Vælger du et lokalt murerfirma i Hørsholm, får du logistiske fordele, men støtter samtidig også dit nærområde.

Hvorfor ikke vælge en lokal murervirksomhed i Hørsholm?

Dit murerfirma i Hørsholm driver i dag en veletableret forretning med mange loyale kunder, der kommer tilbage igen og igen, når de står over for et projekt af den ene eller anden art. Det skyldes, at vi siden 2007 helt konkret har sat stort ind på at forbedre vores service- og kommunikationsniveau med færre misforståelser og større kundetilfredshed til følge.

Du får mere end blot en murer med Casa Concept.

Derfor får du også meget mere end blot en murer, når du vælger os. For her får du også mulighed for at benytte vores dygtige og faste samarbejdspartnere, når din opgave rækker lidt udover normal murervirksomhed som fx tømrer- og malerarbejde. Dit murerfirma i Hørsholm har haft årelangt samarbejde med disse håndværksvirksomheder og kan derfor stå 100 % inde for dem.

Alt murerarbejde er vores ekspertise.

Dit murer firma i Hørsholm er et klassisk murerforetagende og en stor del af de opgaver, vi møder hos vores kunder, er udendørs murerarbejde. Her kan det typisk være mureropgaver i relation til facaden, fx en facadespartling, vandskuring eller facaderens. Uanset facadens materiale kan din murermester i Hørsholm hjælpe dig med at holde den tip top.

Facadetjek i Hørsholm?

Facaden som klimaskærm styrker murens robusthed over for vind og vejr, så du undgår problemer med fugt, der kan medføre skader på indervægge og i værste fald svamp. En slidt facade er en facade, der har løse fuger, som let kan kradses ud eller med revner i. Hvis du har nogle af disse problemer, kan det være en god idé at ringe til dit murerfirma i Hørsholm og bede ham om at kigge forbi.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.