MURERFIRMA HILLERØD

MURERFIRMA HILLERØD

Dit murerfirma i Hillerød står klar til at løse alle de opgaver du måtte have inden for murerfaget. Det gælder både indendørs- og udendørs opgaver.

Vi er dit murer førstevalg i Hillerød?

Skal du fx have bygget nye vægge eller mure, vandskuret facaden eller foretaget en tilbygning til dit hus, håber vi, at vi kan være dit førstevalg. For selvom vi glæder os over at have travlt og mange kunder, har dit murerfirma i Hillerød aldrig mere travlt, end at vi glemmer god service og et lydhørt øre. Netop tæt dialog med og lydhørhed over for vores kunder har været med til at opbygge den sunde vækst i firmaet, vi i dag er vidner til. Derfor satser vi også fremover på kundepleje og kundeservice.

Er din trappe plaget af vinterens minusgrader?

Har vinteren sat sine tydelige spor med frostskader? Hvis der er tale om enkelte og afgrænsede steder, hvor frosten har sat ind på trappen, så kan du formentlig nøjes med en lettere renovering. Men er du så uheldig at være blevet ramt at en større skade, så vil en ny trappe fra dit murerfirma i Hillerød sikkert føles mere rigtig for dig.

Gå vinteren i møde med en skridsikker trappe.

Dit murerfirma i Hillerød kommer ud til dig og tager mål til den nye trappe og monterer senere den færdigstøbte trappe. En anden mulighed er, at vi kommer direkte ud til dig og støber trappen på stedet. Kan du godt lide den stilrene funkisstil, så vil du måske nøjes med en ren betontrappe, men hvis du ønsker en skridsikker og mere klassisk trappe, så kan vi lægge en særlig skridsikker belægning på, som kan klare vinterens minusgrader.

Vi har ideen til din unikke murer trappe.

Mange tror måske, at en betontrappe ikke overlader meget til fantasien, men det er ikke rigtigt. For der er utallige muligheder, når det kommer til selve trappefundamentet og de forskellige slags belægninger. Vil du dog have noget helt unikt og specielt, så kan dit murerfirma i Hillerød også mure din nye trappe for dig i sten, der står flot til din facade. Som regel sætter vi et gelænder op i støbejern, men det findes der også alternativer til. Vi kan fx mure en halvmur op, der fungerer som gelænder, og denne kan pudses op i samme farve som din facade.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.