Murerfirma Herlev

Er tiden kommet til at tænke i nye baner i boligindretningen? Er der nye småfolk på vej eller er de store småfolk på vej ud? Hos murerfirma Herlev hjælper vi dig med at tænke nyt

Dit lokale murerfirma i Herlev hjælper dig fra a-z

Når familiestrukturen ændrer sig følger kravene til boligindretningen ofte med. Er du så heldig at have fundet drømmehuset kan du med fordel bygge om, bygge til eller bygge ovenpå, hvis pladsen bliver for trang. Vi har gennem mange år udført forskellige ombygningsopgaver for familier med nye behov og gode ideer. Murerfirma Herlev øser gerne ud af vores erfaringer og viden omkring tilbygninger af den ene eller anden art.

Lokalt murerfirma i Herlev

Mange af vores tidligere kunder har ønsket at rive vægge ned og dermed lægge flere mindre rum sammen til større, lysere og mere tidssvarende værelser. Når det handler det om at rive vægge ned eller flytte vægge er murerfirma Herlev en seriøs samarbejdspartner, der klarer hele opgaven hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvalitet og gældende lovgivning.

Vi murer dine vægge i Herlev

Noget af det første i en ombygning er at få fat i nogle gode tegninger, så vi hurtigt kan danne os et overblik over, hvilke muligheder din bolig rummer. Det vigtigste er selvfølgelig, at de bærende vægge ikke uden videre rives ned, men nogle af væggene i en ejendom er også stabiliserende med henblik på at undgå at huset skrider.  Dit lokale murerfirma i Herlev

Som rutinerede fagfolk ved vi også, at det meste kan lade sig gøre, hvis blot man tager de rette forhldsregler – sådanne kan i nogle tilfælde betyde ekstra omkostninger, men hvis det er drømmehuset med den perfekte beliggenhed, er der god grund til at investere lidt ekstra.

Du er med andre ord velkommen til at kontakte murerfirma Herlev, hvis du går og tumler med nogle byggetanker. Vi har stor erfaring med projektledelse, så hvis du ønsker en nem og enkel håndtering af processen – lige fra myndighedskrav, andre faggrupper og uforudsete hændelser, så giv lyd fra dig.