Murerfirma Herlev

Er tiden kommet til at tænke i nye baner i boligindretningen? Er der nye småfolk på vej eller er de store småfolk på vej ud? Hos Casa Concept hjælper vi dig med at tænke nyt.

Dit lokale murerfirma i Herlev hjælper dig fra a-z

Når familiestrukturen ændrer sig følger kravene til boligindretningen ofte med.  Er du så heldig at have fundet drømmehuset kan du med fordel bygge om, bygge til eller bygge ovenpå, hvis pladsen bliver for trang. Vi har gennem mange år udført forskellige ombygningsopgaver for familier med nye behov og gode ideer. Dit lokale murerfirma i Herlev, Casa Concept,  øser gerne ud af vores erfaringer og viden omkring tilbygninger af den ene eller anden art.

Brug et murerfirma til at forbedre dit varmeforbrug.

Der er flere muligheder for en stor reduktion af dit varmeforbrug, hvis du har en ældre murstensvilla, der ikke er blevet renoveret med tanke på mindre energiforbrug. Det betyder, at du sandsynligvis døjer med kolde vægge og trækgener, der ikke er til at undgå på trods af, at radiatoren står på max. Her kan en hulmursisolering være en mulighed, men du bør lade dit lokale murerfirma i Herlev Casa Concept,  undersøge enkelte forhold, inden du beslutter dig.

Kan alle huse hulmursisoleres?

Det korte svar er nej. Det kræver nemlig, at muren er konstrueret således, at der er et hulrum mellem formuren og bagmuren af en vis tykkelse. I mange tilfælde er de ældre huse netop konstrueret på den måde, men der kan alligevel være forhindringer som fx faste bindere eller steder, hvor murene er muret sammen. Hvis det er tilfælde er hulmursisolering ikke en umulig løsning, men alternativer bør overvejes, da effekten ikke er optimal. Tag en snak med dit lokale murerfirma i Herlev, Casa Concept –  om alternativer.

Hulmursisoleringen ikke er den optimale løsning hos dig.

Dette er tilfældet i huse bygget får 1920’erne, hvor de massive vægge var mere udbredte. Mange af husene har en karakteristisk arkitektur, der vil blive ødelagt af en udvendig efterisolering, hvorfor den indvendige er at foretrække. Er di i tvivl om, hvad du skal vælge, så kontakt dit lokale murerfirma i Herlev for en dialog omkring mulighederne. .

Indvendig efterisolering

Den indvendige efterisolering er desværre den mindst energibesparende og den kan være problematisk på sigt. Hos dit murerfirma i Herlev anbefaler vi derfor, at du grundigt overvejer, om der er andre løsninger, der kan hjælpe dig til et mere økonomisk energiforbrug.

Lokalt murerfirma i Herlev

Mange af vores tidligere kunder har ønsket at rive vægge ned og dermed lægge flere mindre rum sammen til større, lysere og mere tidssvarende værelser. Når det handler det om at rive vægge ned eller flytte vægge er murerfirma Herlev en seriøs samarbejdspartner, der klarer hele opgaven hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvalitet og gældende lovgivning.

Vi murer dine vægge i Herlev

Noget af det første i en ombygning er at få fat i nogle gode tegninger, så vi hurtigt kan danne os et overblik over, hvilke muligheder din bolig rummer. Det vigtigste er selvfølgelig, at de bærende vægge ikke uden videre rives ned, men nogle af væggene i en ejendom er også stabiliserende med henblik på at undgå at huset skrider.  Som rutinerede fagfolk ved vi også, at det meste kan lade sig gøre, hvis blot man tager de rette forholdsregler – sådanne kan i nogle tilfælde betyde ekstra omkostninger, men hvis det er drømmehuset med den perfekte beliggenhed, er der god grund til at investere lidt ekstra.

Kontakt Casa Concept lokalt i Herlev.

Du er med andre ord velkommen til at kontakte Casa Concept – dit lokale murerfirma i Herlev, hvis du går og tumler med nogle byggetanker. Vi har stor erfaring med projektledelse, så hvis du ønsker en nem og enkel håndtering af processen – lige fra myndighedskrav, andre faggrupper og uforudsete hændelser, så giv lyd fra dig.