MURERFIRMA HELLERUP

MURERFIRMA I HELLERUP

Dit murerfirma lokalt i Hellerup – Når du trænger til nye ideer til, hvordan du kan pifte din bolig op, er det altid en god ide at supplere boligmagasinerne med faglig sparring – og den leverer Casa Concept lokalt i Hellerup.

Ekspertise helt lokalt i Hellerup

Det er ikke alle folk, der tænker på, hvor mange hjem en veletableret håndværkervirksomhed er kommet i og dermed hvor mange forskellige løsninger indenfor boligindretning, dit lokale murerfirma i Hellerup, Casa Concept, har været vidner til – også alle dem der ikke kommer i bladene.

Derfor kan du med fordel hente inspiration hos dit murerfirma Hellerup.

Ud over vores rutinerede team, der har mange lokale renoveringer på bagen i Hellerup – har vi også stort lokalkendskab, og vi kan derfor nemmere rådgive uden om de faldgruber, der kendetegner de fleste kvarterer i Hellerup og dermed tage højde for det uforudsete i planlægningen af din byggesag.

Har du noget specielt i tankerne?

Din helt egen wellness afdeling på badeværelset, så tag fat i dit lokale murerfirma Hellerup – Casa Concept. Når det gælder moderne og eksklusive løsninger inden for bad og wellness, findes der er hav af muligheder, som vi deler med dig og gerne tidligt i processen. På den måde får du hurtigt overblik over, hvad der kan lade sig gøre og vi præsenterer dig for løsninger, du ikke selv overvejer.

Hvad siger du fx til en badeværelsesdør med adgang til terrasse og hot tub?

Hvis din byggesag er af mere omfattende karakter, kan det desuden være rart for dig, hvis du har en byggeleder, der kan samle trådene og holde styr på øvrige faggrupper, lovgivning og myndigheder. Dit lokale murerfirma i Hellerup har ledet mange projekter genne tiden, og vores fornemste opgave er at være din mand, der sørger for at varetage dine interesser på pladsen i dit eget hjem.

Lyder det interessant?

Har du uafklarede spørgsmål, så kontakt dit murerfirma Hellerup og lad os tage en snak om dine ønsker. Du kan fange os på telefonen og du kan vælge at udfylde vores kontaktformular her på websitet – her kan du også se et lille udpluk af de opgaver vi har løs tidligere.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.