MURERFIRMA GREVE

LOKALT MURERFIRMA I GREVE

Entreprenørselskabet Casa Concept – Et vaskeægte lokalt Greve murerfirma.

Lokalt murerfirma i Greve.

Casa Concept har holdt til i Greve siden starten af 2007 hvor murerfirmaet startede. Casa Concept har udført mange mureropgaver lokalt i Greve og ejeren bor selv i Greve og har bygget flere huse lokalt i Greve også.

Uanset hvilke mureropgaver du gerne vil have lavet garanterer Casa Concept gode lokale priser i Greve og top kvalitet arbejde hver gang. Man er næsten altid bedst hjulpet af et godt stabilt firma fra lokal området.

Vi udfører alle typer reparationer på dit murværk og din facade, og vi gør det hurtigt og professionelt.

Tæt på Greve – Greve for altid.

Casa Concept – Dit lokale murerfirma i Greve udfører alle former for murerarbejde i Greve.

Hos dit lokale murerfirma i Greve arbejder vi med facaderenoveringer af enhver slags, men typisk gælder det forskellige former for isolering, fugning og reparationer af sætningsskader og sålbænke. En renovering kan ligeledes være et spørgsmål om, at du ønsker at give dit hus et facelift med en ny facade og her er opgaverne typisk sandblæsning, vandskuring og pudsning af husets facade.

Vi kender Greve som ingen andre murerfirmaer.

Dit murerfirma i Greve løser ikke blot opgaver udendørs. Vi har stor erfaring med renoveringer af ældre huse og lejligheder i Greve kommune, og lægger stor vægt på, at arbejdet bliver lavet, så det passer til husets oprindelige stil og arkitektur. Det betyder imidlertid ikke, at du ikke kan få et topmoderne badeværelse i dit gamle hus, men vi gør os umage med at finde frem til den perfekte løsning for dit hus og din familie.

Badeværelser og andre mureropgaver udføres også lokalt i Greve.

Netop badeværelser er lidt af en specialitet for dit lokale murerfirma i Greve, Casa Concept, og vi oplever i disse år, hvordan flere opgraderer badeværelset og i stigende grad benytter det som husets ”wellness-afdeling” med alle tænkelige, lækre faciliteter – få en snak med os om de muligheder, der ligger og venter hjemme hos dig.

Vores ambition hos Casa Concept – din lokale murer i Greve, er at tilbyde dig den løsning, der bedst matcher dine ønsker og dit budget!

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.