Murerfirma/Gladsaxe

Murerfirma Gladsaxe

Dit lokale murerfirma i Gladsaxe har stor viden og masser af erfaring med mureropgaver af enhver slags. Vi er således også klar til at hjælpe dig, der vil have renoveret sokkel, badeværelse eller hovedtrappen.

Her er et lokalt murerfirma i Gladsaxe med faglig stolthed.

Murerfirmaet i Gladsaxe er en virksomhed, der gør meget for holde fast i traditionelle metoder, hvor der er fokus på kvalitet og udførelse af murerhåndværket. Vores medarbejdere er alle fagligt dygtige og tager ansvar for de opgaver, de løser for dig. Dertil kommer vores service, hvor vi har en række faste procedurer, der skal sikre kvalitet og opfølgning på alle vores byggesager.

Hvordan har fundamentet det i din bolig?

Husets fundament er en del af klimaskærmen, som ofte bliver overset, når det kommer til at forebygge utætte steder på husets bygningsdele. Men også soklen og isoleringen af denne er af stor betydning for dit varmeforbrug. En effektiv isolering af soklen foretages bedst, når huset er under opførelse, men da man ikke var opmærksom på den slags tidligere, trænger soklen på mange ældre huse til en kærlig hånd fra dit murerfirma i Gladsaxe.

Isolering af soklen. Ring til lokalt murerfirma i Gladsaxe.

Er ganske enkelt et omfattende stykke arbejde, der kræver et stort gravearbejde. Har du oveni købet en kælder, bliver opgaven ekstra stor, da der skal graves ned til husets fundament, som i det tilfælde ligge i niveau med kældergulvet. Til gengæld vil du efter isoleringen opleve mindre fugt og mindre varmetab gennem fundamentet. Dir murerfirma i Gladsaxe har udført sådanne opgaver mange gange tidligere og vi kan således hjælpe dig med at få arbejdet udført problemfrit.

Hvordan isoleres soklen udefra?

Når soklen er blotlagt bliver fundamentet og soklen påført en vandtæt membran, der kommer til at lægge under selve isoleringen, der til slut kapsles inde af en stålprofil, der skåner isoleringen mod fugt og vand. Herefter lægges grus og sten som drænende lag inden der afsluttes med jord. Dit murerfirma i Gladsaxe anbefaler, at du overvejer et omfangsdræn, hvis du alligevel skal i gang med en isolering af sokkel og fundament.