MURERFIRMA GLADSAXE

MURERFIRMA GLADSAXE

Dit lokale murerfirma i Gladsaxe har stor viden og masser af erfaring med mureropgaver af enhver slags. Vi er således også klar til at hjælpe dig, der vil have renoveret sokkel, badeværelse eller hovedtrappen.

Her er et lokalt murerfirma i Gladsaxe med faglig stolthed.

Murerfirmaet i Gladsaxe er en virksomhed, der gør meget for holde fast i traditionelle metoder, hvor der er fokus på kvalitet og udførelse af murerhåndværket. Vores medarbejdere er alle fagligt dygtige og tager ansvar for de opgaver, de løser for dig. Dertil kommer vores service, hvor vi har en række faste procedurer, der skal sikre kvalitet og opfølgning på alle vores byggesager.

Hvordan har fundamentet det i din bolig?

Husets fundament er en del af klimaskærmen, som ofte bliver overset, når det kommer til at forebygge utætte steder på husets bygningsdele. Men også soklen og isoleringen af denne er af stor betydning for dit varmeforbrug. En effektiv isolering af soklen foretages bedst, når huset er under opførelse, men da man ikke var opmærksom på den slags tidligere, trænger soklen på mange ældre huse til en kærlig hånd fra dit murerfirma i Gladsaxe.

Isolering af soklen. Ring til lokalt murerfirma i Gladsaxe.

Er ganske enkelt et omfattende stykke arbejde, der kræver et stort gravearbejde. Har du oveni købet en kælder, bliver opgaven ekstra stor, da der skal graves ned til husets fundament, som i det tilfælde ligge i niveau med kældergulvet. Til gengæld vil du efter isoleringen opleve mindre fugt og mindre varmetab gennem fundamentet. Dir murerfirma i Gladsaxe har udført sådanne opgaver mange gange tidligere og vi kan således hjælpe dig med at få arbejdet udført problemfrit.

Hvordan isoleres soklen udefra?

Når soklen er blotlagt bliver fundamentet og soklen påført en vandtæt membran, der kommer til at lægge under selve isoleringen, der til slut kapsles inde af en stålprofil, der skåner isoleringen mod fugt og vand. Herefter lægges grus og sten som drænende lag inden der afsluttes med jord. Dit murerfirma i Gladsaxe anbefaler, at du overvejer et omfangsdræn, hvis du alligevel skal i gang med en isolering af sokkel og fundament.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.