MURERFIRMA GENTOFTE

LOKALT MURERFIRMA I GENTOFTE

Hvis din bolig trænger til en grundig opgradering på vedligeholdelsen, er du godt hjulpet af dit lokale murerfirma i Gentofte. Vi har masser af erfaring med villaerne i dit kvarter.

Vi kender Gentofte.

Kendskab til lokalområdet giver den fordel, at vi har udført opgaver og arbejdet på mage af de huse, der ligger i dir område. Det betyder at dit lokale murerfirma i Gentofte, Casa Concept, er opmærksomme på de særlige forhold, der gør netop dit kvarter til noget særligt. Det kan være, at husene er opført i næsten samme periode, så der er nogle særlige materialer, der er blevet anvendt. Det kan også være bestemte krav og lovgivninger, der gør, at man skal tage nogle bestemte forholdsregler ved renoveringer, nybygninger eller ombygninger. Kort sagt, der er mange gode grunde til at vælge en lokal murermester med fingeren på pulsen i din postnummer.

I Gentofte er der typisk mange villaer af ældre dato.

Nogle af dem fremstår i blankt murværk, andre har eller vandskurede facader. Er din hus facade de rene mursten er du heldig at have en bolig, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Det du skal være opmærksom på, er fugernes tilstand. Ødelagte fuger kan mindske selve murstenens levetid ligesom en skadet fuge altid er et svagt punkt med mulighed for, at fugt kan trænge ind i ydervæggen. Dit lokale murerfirma i Gentofte laver mange reparationer af fuger, så hvis dit hus trænger, så giv os et kald og lad os få en snak.

Pudsede og vandskurede facader i Gentofte.

Ved pudsede eller vandskurede facader bør du minimum en gang hver 6. Måned gå en tur rundt om huset for at se efter forandringer i farven på pudset. Mørkere plamager er en indikation af, at der er fugtgener. Ved sådanne mørke områder, kan du forsigtigt slå på pudset for at finde ud af, om den stadig sidder godt fast.

Løst puds giver en hul lyd, når man banker på det, hvor det faste puds giver en mere hård lyd. Er du i tvivl så kontakt dit lokale murerfirma i Gentofte – Casa Concept.

Vi er det rigtige murerfirma for dig.

Du er i det hele taget mere end velkommen til at tage fat i dit lokale murerfirma i Gentofte, hvis du vil have gode råd, tips og tricks til vedligeholdelsen af din facade lokalt i Genfofte. Ring eller udfyld kontaktformularen på vores website – så vender vi hurtigt tilbage.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.