MURERFIRMA CHARLOTTENLUND

MURERFIRMA CHARLOTTENLUND

På udkig efter et murerfirma i Charlottenlund, de sætter kvalitet i højsædet? Du får det bedste af det bedste hos murerfirmaet i Charlottenlund og oven i købet til en fair pris.

Murerfirma med stolte danske murertraditioner.

Vores murerfirma i Charlottenlund klarer alle opgaver inden for murerfaget, og vi kan stå inde for vores arbejde 100 %. Det skyldes, at vores murervirksomhed bygger på gamle danske murertraditioner. Desuden sætter vi kommunikation og serviceniveau højt, og på den måde mener vi, at du får de bedste forudsætninger for at lykkes med dit projekt.

Vi står stand by for at hjælpe dig godt videre i Charlottenlund.

Det betyder helt konkret, at dit murerfirma i Charlottenlund altid er til at træffe og altid parate til at sætte sig ind i din byggeproces, uanset hvor du er i processen. Det gælder fx, hvis du overvejer at skifte til mere grøn og bæredygtig energi, har brug for en tilbygning, et nyt tegltag, eller hvis du vil sikre trappen for at undgå uheld i vinterkulden og derfor har brug for en frost- og skridsikker belægning. Der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan foretage af mureropgaver – og inkluderer dit murerarbejde tømmer- og maleropgaver, så kan vi nemt sætte dig i kontakt med vores dygtige samarbejdspartnere.

Bor du i et ældre hus fra omkring år 1900?

Hvis du bor i et ældre hus fra omkring 1900-tallet, er der stor sandsynlighed for, at dine vægge er hule. Det betyder, at du kan spare på varmen til fordel for miljøet og din pengepung med en hulmursisolering. Vi er et murerfirma i Charlottenlund, der gerne kommer forbi og foretager de reglementerede forundersøgelser, der hurtigt kan afgøre, om du kan have gavn af en isolering i murens hulrum.

Energimærkning har indflydelse på ejendomsprisen – Også i Charlottenlund.

For vidste du, at energimærkede huse faktisk er et parameter, som i de kommende år får større og større betydning for ejendomsprisen? Med andre ord: hvis du vælger at lade dit hjem energirenovere betyder det faktisk, at du gør en aktiv indsats for at fremtidssikre din bolig. Og vidste du, at de fleste gennemsnitslige husejere faktisk sparer op mod 30.000 kroner årligt med en energirenovering fra dit murerfirma i Charlottenlund?

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.