Murerfirma/Brøndby

Murerfirma Brøndby

Hvis du står overfor større renoveringsarbejder i din bolig, bør du overveje at vælge en lokal håndværker til at løfte opgaven. Dit murerfirma i Brøndby styrer gerne din byggesag, så det bliver nemmere for dig.

Fyrer du for gråspurvene i Brøndby?

Hvis du undrer dig over, at din varmeregning er tårnhøj samtidig med, at du går og småfryser kan det være et tegn på, at din bolig er alt for dårligt isoleret. Det er derfor en god ide at starte med at få hjælp til at undersøge, hvordan det ser ud med isoleringen af dit hjem. Kontakt dit murerfirma i Brøndby allerede i dag, så vi kan komme i gang med at hjælpe dig af med kolde fødder, røde næser og alt for mange penge ud af vinduet.

Når murene trænger til isolering i Brøndby kommune.

Sidder du med et hus, der er bygget omkring 1900 og fremad, er der stor sandsynlighed for, at muren er hul og består af en formur og en bagmur med et hulrum i mellem. Er dit hus opført efter 1970 har det med stor sandsynlighed allerede isolerede hulmure, men spørgsmålet er, om det er i en kvalitet, der er tidssvarende og dermed effektiv nok sammenlignet med de materialer, vi benytter i dag. Hvis du vil have mure undersøgt, kan du med fordel tage fat i dit murerfirma i Brøndby, som hjælper dig på vej.

Kan isoleringen blive bedre i dit hus i Brøndby?

Hvis du ved, at dit hus er hulmursisoleret for en del år siden, kan det være en god ide at undersøge om isoleringen stadig fungerer optimalt. Der har været en enorm udvikling indenfor materialer og i mange tilfælde har dit murerfirma i Brøndby været med til at duge gammel ineffektiv isoleringsmasse ud og erstatte den med nye højisolerende materialer.

Om-isolering med nye materialer.

Dit hus kan være isoleret med lecanødder eller skum, som i dag er smuldret og forvitret og derfor ikke lever op til de moderne behov for energivenligt byggeri. Dit murerfirma i Brøndby, Casa Concept –  hjælper dig over på den energi rigtige side allerede i morgen.