MURERFIRMA BRØNDBY

MURERFIRMA BRØNDBY

Hvis du står overfor større renoveringsarbejder i din bolig, bør du overveje at vælge en lokal håndværker til at løfte opgaven. Dit murerfirma i Brøndby styrer gerne din byggesag, så det bliver nemmere for dig.

Fyrer du for gråspurvene i Brøndby?

Hvis du undrer dig over, at din varmeregning er tårnhøj samtidig med, at du går og småfryser kan det være et tegn på, at din bolig er alt for dårligt isoleret. Det er derfor en god ide at starte med at få hjælp til at undersøge, hvordan det ser ud med isoleringen af dit hjem. Kontakt dit murerfirma i Brøndby allerede i dag, så vi kan komme i gang med at hjælpe dig af med kolde fødder, røde næser og alt for mange penge ud af vinduet.

Når murene trænger til isolering i Brøndby kommune.

Sidder du med et hus, der er bygget omkring 1900 og fremad, er der stor sandsynlighed for, at muren er hul og består af en formur og en bagmur med et hulrum i mellem. Er dit hus opført efter 1970 har det med stor sandsynlighed allerede isolerede hulmure, men spørgsmålet er, om det er i en kvalitet, der er tidssvarende og dermed effektiv nok sammenlignet med de materialer, vi benytter i dag. Hvis du vil have mure undersøgt, kan du med fordel tage fat i dit murerfirma i Brøndby, som hjælper dig på vej.

Kan isoleringen blive bedre i dit hus i Brøndby?

Hvis du ved, at dit hus er hulmursisoleret for en del år siden, kan det være en god ide at undersøge om isoleringen stadig fungerer optimalt. Der har været en enorm udvikling indenfor materialer og i mange tilfælde har dit murerfirma i Brøndby været med til at duge gammel ineffektiv isoleringsmasse ud og erstatte den med nye højisolerende materialer.

Om-isolering med nye materialer.

Dit hus kan være isoleret med lecanødder eller skum, som i dag er smuldret og forvitret og derfor ikke lever op til de moderne behov for energivenligt byggeri. Dit murerfirma i Brøndby, Casa Concept – hjælper dig over på den energi rigtige side allerede i morgen.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.