Murerfirma/Birkerød

Murerfirma Birkerød

Skal du til at renovere større dele af din bolig, så overvej om du ikke skulle vælge en lokal håndværker som samarbejdspartner. Dit murerfirma i Birkerød står klar til at hjælpe dig og styrer gerne din byggesag, så du har tid til andre ting.

Går du rundt og småfryser?

Har du kolde vægge, selvom radiatoren buldrer derudaf? Det kan være tegn på dårlig isolering, og derfor kan det være en god idé at få dit murer firma i Birkerød til at komme og tjekke, om din isolering kunne være bedre. Jo før du kontakter din murermester i Birkerød, desto hurtigere kan vi få ordnet isoleringen, så ikke alt for mange penge ryger ud af vinduet.

Har du hus fra omkring 1970 eller senere i Birkerød? Så se her.

Er dit hus bygget efter 1970, er sandsynligheden for, at muren er hulmursisoleret, stor. Men det betyder ikke, at isoleringen nødvendigvis er tilstrækkelig. For er hulmursisoleringen af en ringe kvalitet, yder dårlig modstand mod vinterkulden og hjælper dig ikke særlig meget mod røde forfrosne næser. Vi foretager hulmursisoleringer med effektive og tidssvarende materialer, så hvis du vil have dine mure undersøgt, så grib fat i dit murerfirma i Birkerød.

Undersøgelse af din mur med henblik på hulmursisolering.

Dit murerfirma i Birkerød foretager de reglementerede forundersøgelser, der hurtigt afgør, om det ville være fordelagtigt for dig, at isolere eller efterisolere din murs hulrum, hvis du ikke har mod på det selv. For du kan faktisk ved hjælp af husets tegninger og en måling af dine vægge ofte selv afgøre, om din mur er hul, og hvis dit hus er fra omkring år 1900, kan du næsten med garanti konkludere, at muren er hul.

Hulmursisolering er omtanke for miljø og klima.

En hulmursisolering er også en måde at vise omtanke for miljø og klima på. Det kan også betragtes som en investering, for en bedre isolering betyder bedre energimærkning, og det øger helt automatisk husets værdi, hvis det engang skal sælges. Dit murerfirma i Birkerød hjælper dig til en god energimærkning, som vil influere positivt på ejendomsprisen.