MURERFIRMA BIRKERØD

MURERFIRMA BIRKERØD

Skal du til at renovere større dele af din bolig, så overvej om du ikke skulle vælge en lokal håndværker som samarbejdspartner. Dit murerfirma i Birkerød står klar til at hjælpe dig og styrer gerne din byggesag, så du har tid til andre ting.

Går du rundt og småfryser?

Har du kolde vægge, selvom radiatoren buldrer derudaf? Det kan være tegn på dårlig isolering, og derfor kan det være en god idé at få dit murer firma i Birkerød til at komme og tjekke, om din isolering kunne være bedre. Jo før du kontakter din murermester i Birkerød, desto hurtigere kan vi få ordnet isoleringen, så ikke alt for mange penge ryger ud af vinduet.

Har du hus fra omkring 1970 eller senere i Birkerød? Så se her.

Er dit hus bygget efter 1970, er sandsynligheden for, at muren er hulmursisoleret, stor. Men det betyder ikke, at isoleringen nødvendigvis er tilstrækkelig. For er hulmursisoleringen af en ringe kvalitet, yder dårlig modstand mod vinterkulden og hjælper dig ikke særlig meget mod røde forfrosne næser. Vi foretager hulmursisoleringer med effektive og tidssvarende materialer, så hvis du vil have dine mure undersøgt, så grib fat i dit murerfirma i Birkerød.

Undersøgelse af din mur med henblik på hulmursisolering.

Dit murerfirma i Birkerød foretager de reglementerede forundersøgelser, der hurtigt afgør, om det ville være fordelagtigt for dig, at isolere eller efterisolere din murs hulrum, hvis du ikke har mod på det selv. For du kan faktisk ved hjælp af husets tegninger og en måling af dine vægge ofte selv afgøre, om din mur er hul, og hvis dit hus er fra omkring år 1900, kan du næsten med garanti konkludere, at muren er hul.

Hulmursisolering er omtanke for miljø og klima.

En hulmursisolering er også en måde at vise omtanke for miljø og klima på. Det kan også betragtes som en investering, for en bedre isolering betyder bedre energimærkning, og det øger helt automatisk husets værdi, hvis det engang skal sælges. Dit murerfirma i Birkerød hjælper dig til en god energimærkning, som vil influere positivt på ejendomsprisen.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.