Murerfirma/Allerød

Murerfirma i Allerød

Er du på udkig efter en lokal murer, så kontakt din murermester i dag. Vi er et alsidigt murerfirma i Allerød, der varetager langt de fleste opgaver inden for murervirksomhed.

 

Fugerensning? Det klarer vi.

Vil du gerne være sikker på, at dit murværk står i mange år endnu, så bør du vide, om dine fuger er i en god og intakt kvalitet. For fugerne beskytter nemlig murstenene mod vind og vejr. Dårlig fugekvalitet kan betyde problemer med fugt, der kan resultere i skader på indervægge og medføre skimmelsvamp. Er du i tvivl, om dine fuger er ok, så kontakt dit murerfirma i Allerød i dag.

Tjek selv dine fugers kvalitet.

Men du kan faktisk også selv let tjekke fugernes kvalitet. Det gør du ved at undersøge, om du kan kradse fugerne ud, eller ser på om der er huller eller revner i dem. Dit murerfirma i Allerød har stor erfaring med at renovere fuger, så selvom dine fuger er gamle og efterhånden ved at være slidte, så er der råd for det.

Ønsker du et udseende så godt som nyt? Prøv en facaderens.

Dit lokale murerfirma i Allerød sørger også for, at din ejendom fremstår pæn og nydelig hele året rundt. Mange års trafikfilm, algevækst, smuds og sod sætter tydelige spor på facaden, men det skal heldigvis være slut nu. Mureren i Allerød foretager rensninger af hele facader, så din ejendom får et udseende så flot som nyt.

Vidste du, at vi kun bruger nyeste teknologi og skånsomme produkter?

Står du over for en renovering af facaden, fx hvis den skal males? Da kan en facaderens faktisk være en god idé at foretage først, fordi en ren bund skaber de bedste forudsætninger for et godt nyt og samlet resultat. Dit murerfirma i Allerød bruger kun de mest skånsomme produkter til facaden, og derfor kan vi afrense selv de dele af facaden, du er allermest øm over for.