MURERFIRMA ALLERØD

MURERFIRMA I ALLERØD

Er du på udkig efter en lokal murer, så kontakt din murermester i dag. Vi er et alsidigt murerfirma i Allerød, der varetager langt de fleste opgaver inden for murervirksomhed.

Fugerensning? Det klarer vi.

Vil du gerne være sikker på, at dit murværk står i mange år endnu, så bør du vide, om dine fuger er i en god og intakt kvalitet. For fugerne beskytter nemlig murstenene mod vind og vejr. Dårlig fugekvalitet kan betyde problemer med fugt, der kan resultere i skader på indervægge og medføre skimmelsvamp. Er du i tvivl, om dine fuger er ok, så kontakt dit murerfirma i Allerød i dag.

Tjek selv dine fugers kvalitet.

Men du kan faktisk også selv let tjekke fugernes kvalitet. Det gør du ved at undersøge, om du kan kradse fugerne ud, eller ser på om der er huller eller revner i dem. Dit murerfirma i Allerød har stor erfaring med at renovere fuger, så selvom dine fuger er gamle og efterhånden ved at være slidte, så er der råd for det.

Ønsker du et udseende så godt som nyt? Prøv en facaderens.

Dit lokale murerfirma i Allerød sørger også for, at din ejendom fremstår pæn og nydelig hele året rundt. Mange års trafikfilm, algevækst, smuds og sod sætter tydelige spor på facaden, men det skal heldigvis være slut nu. Mureren i Allerød foretager rensninger af hele facader, så din ejendom får et udseende så flot som nyt.

Vidste du, at vi kun bruger nyeste teknologi og skånsomme produkter?

Står du over for en renovering af facaden, fx hvis den skal males? Da kan en facaderens faktisk være en god idé at foretage først, fordi en ren bund skaber de bedste forudsætninger for et godt nyt og samlet resultat. Dit murerfirma i Allerød bruger kun de mest skånsomme produkter til facaden, og derfor kan vi afrense selv de dele af facaden, du er allermest øm over for.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.