MURERFIRMA ALBERTSLUND

Mangler du et professionelt og ambitiøst murerfirma i Albertslund kommune, så har du fundet det helt rigtige her med dit lokale murerfirma – Casa Concept

Vi tilbyder murerarbejde i Albertslund af enhver art

Gennem mange år har Casa Concept – Dit lokale murerfirma i Albertslund – været første valget for en lang række tilfredse kunder i Albertslund og omegn, som har fået udført mange forskellige former for murer opgaver. Det gælder mureropgaver indenfor renovering af facader, sokler, skorstene og andre typiske mureropgaver, der hører med til den udvendige vedligeholdelse af din bolig.

Vi pudser, murer og støber i Albertslund kommune

På samme måde har vi muret, pudset og støbt, når kundernes indvendige forhold trængte til en opfriskende eller kærlig hånd. Casa Concept har en række dygtige medarbejdere, der alle er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og en solid forankring i danske håndværk og traditioner. Casa Concept løser murer opgaver i hele Albertslund og omegn.

Det gode murer firma Albertslund

Vi tilstræber et godt arbejdsmiljø, da det er fundamentet for, at vores folk kan lave veludført arbejde af høj klasse – hver gang.

Inden for håndværkerfagene og særligt murerfaget er der en risiko for nedslidning, men hos murerfirma Albertslund, har vi gang i en række initiativer, der netop skal komme den slags gener i forkøbet.

Dels gennem undervisning i arbejdsmiljø, dels gennem løbende investeringer i ergonomisk rigtigt udstyr og maskineri.

Vi passer med andre ord godt på vores medarbejdere og tager desuden vores undervisningsforpligtigelse alvorligt.

Godt miljø for murer lærlinge i Albertslund

Lærlinge er altid en del af styrken hos Casa Concept – Dit murerfirma i Albertslund. Vi synes det er vigtigt at give det gode håndværk videre og måske endnu vigtigere, at de yngre generationer får sig en uddannelse.

En del af det gode håndværk er at rydde op efter sig. Når vi arbejder med mørtel ved fx vandskuring kan det ikke undgås, at der spildes noget, men vi er kendte for at være gode til at rydde op efter os. Det er jo trods alt dit hjem, der er vores arbejdsplads, så oprydning og en venlig og imødekommende adfærd er elementer vi prioriterer og som vi giver videre til vores lærlinge som en naturlig del af godt håndværk. Murermester opgaver udføres i hele Albertslund og omegn.

Casa Concept kender Albertslund og har arbejdet der i mange mange år.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.