MURER/VALLENSBÆK

Går du og drømmer om et nyt badeværelse eller køkken? Kontakt din murer i Vallensbæk i dag. Vi er nemlig specialister i nye køkkener og bad – ja, faktisk alt inden for murerfaget. Så hvis du også går og drømmer om en renovering eller ombygning, så tøv ikke med at gribe telefonen.

Nyt køkken hos din lokale murermester i Vallensbæk.

Hvis du drømmer om et stort multirum med plads til familien eller bare en enkelt udskiftning af køkkenelementer, kan du være sikker på, at din murer i Vallensbæk kan hjælpe dig. Vi stiller de afklarende spørgsmål for at finde ud af, hvilket behov du har.

Nyt køkken i overensstemmelse med din boligs og pengepungs størrelse.

Hvad enten du har en stor villa eller en mindre lejlighed, en tyk pengepung eller ej, så er din murer i Vallensbæk ekspert i at bidrage med tips og tricks, og vi leverer murerhåndværk af højeste kvalitet. Alt sammen for at du får den bedste og mest hensigtsmæssige indretning til alle de gøremål i køkkenet, du kunne forestille dig.

Går du og trænger til et nyt badeværelse i Vallensbæk?

Det gælder også, hvis badeværelset trænger til en renovering. Er du til mosaik, større fliser, gulvvarme eller messingbelagt armatur? Hos din murer i Vallensbæk får vi dit badeværelset til at matche dine ønsker og drømme – selvfølgelig i overensstemmelse med din boligs og pengepungs størrelse.

Om- eller tilbygning? Vi er eksperter i begge dele.

I det hele taget hjælper vi dig, når du skal have bygget om eller til. Har du brug for hjælp til at finde ekstra kvadratmeter eller bare ny inspiration til din boligindretning? Med mange års erfaring i murerfaget at trække på er vi eksperter i at rådgive dig om, hvordan du bygger om eller udnytter dine allerede eksisterende kvadratmeter bedst. En ombygning er i nogle tilfælde en god løsning som følge af ændrede familieforhold eller nye krav til boligindretningen. Kontakt din murer i Vallensbæk i dag – sammen finder vi en løsning.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.