MURER/TÅSTRUP

Leder du efter et velrenommeret murerfirma, der skal forvandle din bolig til præcis den drømmebolig, du længe har gået og drømt om? Her er en mulighed til dig, Casa Concept – Din lokale murer i Tåstrup.

Har du brug for en lokal murer i Tåstrup?

Kontakt Mureren i Tåstrup – hvis din skorsten trænger til en kærlig hånd.

De fleste ældre huse har en muret skorsten som en del af deres oprindelige arkitektur. Selvom skorstenen med tiden kan gå hen og blive træt, er det forholdsvis nemt at reparere skorstenen og give den nyt liv. Din lokale murer i Tåstrup kan løfte opgaven

Tag derfor fat i din lokale murer i Tåstrup – Casa Concept, og få en snak om, hvordan vi bedst restaurerer dine skorsten, så den atter bliver en smuk del af din bolig.

Skorsten eller skorstenspibe? – spørg din murer til råds.

Din murer Tåstrup – Du tænker sikkert på den synlige øverste del af skorstenen, når talen falder på denne bygningsdel, men den helt korrekte betegnelse er faktisk skorstenspiben, som i flere tilfælde kan være meget dekorativt udsmykket. Tidligere var det ikke ualmindeligt, at skorstenen havde et lokalt islæt eller at man på skorstenens udsmykning kunne se, hvilke type håndværker, der boede i den pågældende ejendom.

Her er en murer med styr på skorstenen?

I dag er skorsten ofte i to dele og består således af et indre skorstens rør i moduler med lavasten. Udenpå modulernes lavasten mures et lag mursten. Denne metode er fornuftig i pris og relativt hurtig at udføre, og derfor et alternativ til den traditionelt murede skorsten, der mures op sten for sten.

Gennem tiden har din murer i Tåstrup mange gange haft godt fat i murerskeen og muret en ny skorsten på mange ældre villaer i Tåstrup, så vi har stor erfaring med såvel den præfabrikerede modulskorsten, som den traditionelle murede.

Vedligeholdelse af skorstenen? – et job for din murer i Tåstrup

Det er vigtigt at vedligeholde skorstenen, så den ikke revner.

Revner i en skorstenene medfører en markant forhøjet brandrisiko, ligesom beboerne risikerer at blive kulilteforgiftet.

Din murer i Tåstrup er altid parat til at trække i murertøjet og reparere din skorsten, så du kan føle sig tryg i dit hjem.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.