Murer/Solrød Strand

Leder du efter en dygtig og lokal murer i Solrød Strand, hvor du får god kvalitet for pengene? Prøv mureren i Solrød Strand, der med 10 år på bagen i branchen ved, hvad vi snakker om.

Casa Concept – Din lokale murer Solrød Strand.

Hos din lokale murer Solrød Strand er kommunikation og højt serviceniveau blandt vore spidskompetencer. Vi mener, at det giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes med dit projekt – hvad enten det er nybyggeri, murerarbejde i tegnsten eller opmuring af en væg.

Tagsikring I Solrød Strand.

Prøv en tagsikring hos Casa Concept – Din lokale murer i Solrød Strand – og gå efteråret sikkert i møde.  For der er ikke noget værre end at sidde en efterårsstormnat og høre, hvordan teglstenene én efter én løsner sig fra taget og falder ned. Er uheldet ude, så er der heldigvis råd for det. Rammes du af en stormskade, skal du ikke tøve med at ringe til din murer Solrød Strand, for vi er hurtigt på pletten og stopper skaden, så den ikke forværres yderligere og er til fare for sine omgivelser. Efterfølgende kommer vi og udskifter de ødelagte og nedfaldne tegnsten i samarbejde med dit forsikringsselskab.

På udkig efter den rette trappe?

Din murer Solrød Strand har en bredt udvalg

Har du lige nybygget, renoveret eller blot lyst til lidt forandring, har din murer i Solrød Strand et stort udvalg af forskellige støbte trapper. Vi har noget for enhver smag, hvad enten du er til unik funkis eller mere klassisk støbt flisetrappe – det gælder både indendørs og udendørs frostsikker brug.

Har du tjek på dine fuger? Spørg din murer Solrød Strand.

Det er vigtigt for dit murerværks holdbarhed overfor vind og vejr, at dine fuger er i en god og intakt kvalitet. På den måde beskytter de nemlig murstenene mod nedbrydning. Har du utætte fuger, er risikoen for indtrængning af vand og fugt større, og det kan i yderste konsekvens betyde skader på indervæggene og problemer med indeklimaet som følge af svamp og fugt. Vil du gerne have en professionel til at tjekke op på dine fuger, så ring til din murer Solrød Strand – vi kommer gerne forbi.