MURER/SOLRØD STRAND

Leder du efter en dygtig og lokal murer i Solrød Strand, hvor du får god kvalitet for pengene? Prøv mureren i Solrød Strand, der med 10 år på bagen i branchen ved, hvad vi snakker om.

Casa​Concept – Din lokale murer Solrød Strand.

Hos din lokale murer Solrød Strand er kommunikation og højt serviceniveau blandt vore spidskompetencer. Vi mener, at det giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes med dit projekt – hvad enten det er nybyggeri, murerarbejde i tegnsten eller opmuring af en væg.

Tagsikring I Solrød Strand.

Prøv en tagsikring hos Casa Concept – Din lokale murer i Solrød Strand – og gå efteråret sikkert i møde. For der er ikke noget værre end at sidde en efterårsstormnat og høre, hvordan teglstenene én efter én løsner sig fra taget og falder ned. Er uheldet ude, så er der heldigvis råd for det. Rammes du af en stormskade, skal du ikke tøve med at ringe til din murer Solrød Strand, for vi er hurtigt på pletten og stopper skaden, så den ikke forværres yderligere og er til fare for sine omgivelser. Efterfølgende kommer vi og udskifter de ødelagte og nedfaldne tegnsten i samarbejde med dit forsikringsselskab.

På udkig efter den rette trappe?

Din murer Solrød Strand har en bredt udvalg

Har du lige nybygget, renoveret eller blot lyst til lidt forandring, har din murer i Solrød Strand et stort udvalg af forskellige støbte trapper. Vi har noget for enhver smag, hvad enten du er til unik funkis eller mere klassisk støbt flisetrappe – det gælder både indendørs og udendørs frostsikker brug.

Har du tjek på dine fuger? Spørg din murer Solrød Strand.

Det er vigtigt for dit murerværks holdbarhed overfor vind og vejr, at dine fuger er i en god og intakt kvalitet. På den måde beskytter de nemlig murstenene mod nedbrydning. Har du utætte fuger, er risikoen for indtrængning af vand og fugt større, og det kan i yderste konsekvens betyde skader på indervæggene og problemer med indeklimaet som følge af svamp og fugt. Vil du gerne have en professionel til at tjekke op på dine fuger, så ring til din murer Solrød Strand – vi kommer gerne forbi.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.