MURER/SLAGELSE

Skal du have ordnet facaden på din villa eller bygget en væg i glasbyggesten, kan du trygt vælge Casa Concept – Din lokale murer i Slagelse. Vi udfører murerarbejde på hele Sjælland – også hos dig i Slagelse.

Hvilke mureropgaver skal du have hjælp til?

Der er mange forskellige opgaver, som din murer kan hjælpe dig med. Det kan fx være et nyt badeværelse eller køkken, hvor vi står for at vådrumssikre og udføre flisearbejdet. Dette er netop et af vores specialer, så hvis det er en renovering af køkken eller bad, du står overfor, behøver du ikke lede længere efter en murer i lokalområdet – du har allerede det bedste kort på hånden med Casa Concept – Din lokale murer i Slagelse.

Har du udvendige opgaver til din murer?

Hvis det handler om udvendige murer opgaver, er du ligeledes godt hjulpet med vores murerfirma. Det er ofte facaderne, der trænger til en kærlig hånd, når der er gået en vis årrække. Vi klarer alle former for facaderenovering, så uanset om du tænker på en filtsning, vandskuring eller noget helt tredje, er din murermester klar til at løse opgaven hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Brug for en lokal murer i Slagelse?

Så kan du med god grund vælge Casa Concept – Din lokale murer i Slagelse, som siden opstarten i 2007 har drevet et pålideligt og troværdigt murerfirma med base i Greve. Vi kører lokalt på hele Sjælland også lokalt i Slagelse.

Nu er vi i gang med at udvide vores kundeområde og vil naturligvis gerne give dig den samme mulighed for at vælge en murervirksomhed, der er kendt for god service og stærkt murerhåndværk til alle opgaver- både de indvendige og de udvendige, de små og de store.

Nyt tag er også en sag for din murer i Slagelse.

Har du problemer med din tagbeklædning er det også en sag for murerfirmaet Casa Concept. Tidligere var det primært murere, der lagde nye tag, men i dag kan en tømrer også klare opgaven, hvis der altså er tale om et tegltag.

Tag derfor en snak med os, hvis du skal have nyt tegltag.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.