MURER/ROSKILDE

Har du brug for en murer i Roskilde, som løser alle dine mureropgaver i en supergod kvalitet, så er det Entreprenørselskabet Casa Concept, du skal have fat i. Kontakt os allerede i dag, vi vender hurtigt tilbage med et tilbud.

Står du og mangler en murer i Roskilde?

Så kan din lokale murer i Roskilde, Entreprenørselskabet Casa Concept, være løsningen for dig, der vil have en murervirksomhed med orden i sagerne.

Det gælder uanset om du skal have udført mureropgaver opgaver indendørs eller udendørs – vi er klar til at tage dine opgaver på os og løse dem med et gå-på-mod og en faglig stolthed, der er noget helt særligt i den sammenhæng.

En lokal murer , der hjælper dig hurtigt i Roskilde og omegn.

Vi er en murer der dækker hele Roskilde og omegn. Vi udfører forskellige opgaver indenfor murerfaget. Skal du have repareret din skorsten, vandskuret din facade eller renoveret soklen på din bolig? Så er det en mægtig ide hurtigt at hive fat i Casa Concept, der er blandt de mest kompetente på markedet i Roskilde.

Høj kvalitet i Roskilde kommune.

Vores medarbejdere hos din lokale murer i Roskilde holder alle et højt fagligt niveau og sikrer dermed, at opgaverne i din bolig, bliver løst på bedste vis og i højeste kvalitet.

Vi lægger vægt på, at servicen hos vores murerselskab i Rosklide hører til i toppen af markedet. Vi synes nemlig, at din tid er for vigtig til, at du skal have besvær med at få fat i os. Derfor er vi til at træffe indenfor almindelig kontortid.

Vælg en lokal murer , så støtter du lokalområdet

Det er altid en god ide at tænke lokalt, når du skal vælge en håndværker, som skal hjælpe dig med at renovere din bolig fra inderst til yderst.

Vores spidskompetencer ligger indenfor badeværelser, hvor du har mulighed for at se billeder fra en række af de nyeste.

Din murer i Roskilde er parat til at rådgive dig omkring, hvordan du får den bedste bad-løsning til et budget, du naturligvis bestemmer.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.