MURER/RØDOVRE

Når du har brug for forandring, så vælg en – lokal murer i Rødovre – du kan regne med. Din murermester i Rødovre har mere end 10 års erfaring i branchen, og vi er murerselskabet for dig, som sætter pris på dygtigt udført murerarbejde.

Din murer Rødovre tage ansvaret for dit murerarbejde i Rødovre.

Vores medarbejdere er alle passionerede omkring murerarbejdet, og vores arbejdsområde er primært nybyggeri, tilbygninger, badeværelser, facaderenovering og desuden alle former for renoveringer og reparationer. Det betyder ikke, at du skal tøve med at kontakte os – Din lokale murer Rødovre – , hvis du har en opgave, der ligger lidt uden for disse områder, for da finder vi en løsning, der passer dig og din pengepung.

Skal du til at bygge nyt? Lad din lokale murer i Rødovre tage ansvaret.

Når det gælder nybygning, renovering eller tilbygning, kan du roligt overlade ansvaret til din murer i Rødovre. Vi har stor erfaring som hovedentreprenør både for private byggeprojekter som for erhvervskunder. Dermed slipper du for at bruge værdifuld tid på projektstyring og koordination af forskellige faggrupper. Vi sørger nemlig for at tage kontakt til og indgå samarbejde med de håndværksgrupper, der skal løse opgaver i dit projekt, og desuden får du mulighed for at udnytte de gode relationer til samarbejdspartnere, som vi kender. Det eneste du som regel skal gøre, er at indhente sådan noget som tilladelser fra myndigheder osv.

Har din ejendom brug for en ansigtsløftning? Prøv en facaderens fra din murer i Rødovre.

Din murer i Rødovre anvender nemlig de nyeste teknologier og afrensningsprodukter, når din facade står for tur til en rensning. Så er din ejendom tilsmudset af trafikfilm, smuds, sod eller algevækst, og vil du gerne have den pæn og ren igen, eller står din ejendom overfor en renovering eller maling, kan en grundig afrensning måske være en idé for dig.

Din murer i Rødovre bygger på danske håndværkertraditioner

Vi tror på, at kommunikation og højt serviceniveau giver dig de bedste forudsætninger for at nå i mål med dit projekt. Derfor prioriterer vi dialog og samarbejde højt i vores dagligdag, og det vil du kunne mærke, når du vælger din murer i Rødovre som samarbejdspartner.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.