MURER/RINGSTED

Hvis du skal i gang med at renovere dit hus eller din lejlighed, så kan du med god grund kigge mod din lokale murer i Ringsted – Casa Concept. Vi har stor erfaring med traditionelle mureropgaver og vi tænker ud af boksen.

Skal du igang med murer renovering i Ringsted ?

Når du skal i gang med et større renoveringsprojekt, er det meget nemmere for dig, hvis du kan finde en håndværker, der er klar til at vejlede dig og tage ansvar for dit byggeprojekt.

Din murer Ringsted er et godt bud på en sådan og vi kan tilbyde at styre dit projekt som hovedentreprenør.

Skal din lokale murer i Ringsted være din hovedentreprenør?

Hvis du føler, at det er for meget for dig at styre et byggeprojekt fra start til slut, kan vi hos din lokale murer i Ringsted kun give dig ret. Har du ikke erfaring med byggeri er det et stort arbejde at kaste sig ud i.

Vi vil derfor rådgive dig fra begyndelsen og hvis du ønsker at lade os overtage roret, så kan vi tilbyde at være hoved entreprenører. I så fald sørger vi for at finde de forskellige faggrupper, koordinere opgaverne og afholde byggemøder.

Vælg lokalt – vælg din Casa Concept I Ringsted

Uanset om du har opgaver, der skal løses indvendigt eller udvendigt er sagen klar for din lokale murer i Ringsted. Vi hjælper dig fx med at blænde dørhuller, vælte vægge eller måske mure en ny væg op.

Hvis det ikke handler om at ændre grundplanen, kan det være det er et nyt køkken eller badeværelse, du har i tankerne – lige meget hvad er vi på, når du skal bygge om.

Din murer i Ringsted fikser også facaden.

Enhver byggesag hos dig kan også blive en sag for din murer i Ringsted – Casa Concept – og vores medarbejdere.

Skal du fx have hjælp til at bringe din facade i orden, kan vi hjælpe dig med både vandskuring og filtsning.

Begge dele er med til pudse facaden af, så du kan glæde dig over en smuk bolig.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.