MURER/ØSTERBRO

Brug for en murer på Østerbro? Hvis du mangler en murer til at forbedre din lejlighed på Østerbro – Kan vi anbefale os selv – Casa Concept. Vi er din lokale murer på Østerbro.

Din murer forbedrer dit hjem på Østerbro.

Når du står overfor at skulle forbedre din bolig og tilpasse den dine aktuelle behov, er det altid en god ide at finde en murer Østerbro, som kan hjælpe dig gennem projektet. Allerede i planlægningsfasen kan du trække på vores murererfaring og få ideer til, hvordan du når længst i projektet samtidig med at du holder dine budgetter.

Vi er først og fremmest din murer på Østerbro

Når Casa Concept – Din lokale murer på Østerbro – rykker ind er vi helt bevidste om, at det er en tillidssag og at det kræver dit af dig og din familie at omdanne jeres hjem til en byggeplads for en stund. Vi gør derfor alt, hvad vi kan for at respektere, at vi udfører vores murer job på jeres hjemmebane på Østerbro.

Derfor er det vigtigt for os lytte til dine drømme og ideer.

Så vi sammen kan skabe det bedste resultat for dig og familien.

Undervejs i livet ændres boligbehovene sig og dette betyder heldigvis ikke, at du er tvunget til at flytte fra din bolig, blot for at tilgodese nye behov.

I mange tilfælde skal der måske kun en lukning af et dør hul, opbygning af en ny væg eller andet mindre murerarbejder til.

Kontakt derfor Casa Concept – din lokale murer på Østerbro – og vupti, så honorerer din bolig atter dine ønsker.

Murer på Østerbro? – her er din lokale murer Østerbro.

For dig kan det måske være vanskeligt at finde frem til, hvordan en ombygning bedst kan give dig den nye bolig du drømmer om, men hvis du går med tanker, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Casa Concept – Din lokale murermester på Østerbro.

Vi deler gerne vores murerkundskaber med dig, så du kan nyde godt af det bedste vi har set og lært.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.