Murer/Nordsjælland

Din murer Nordsjælland – Hvad enten du har brug for teglsikring under en efterårsstorm, en hovedentreprenør i forbindelse med nybygning, tilbygning eller renovering eller blot en gulvstøbning til dit nye trægulv, er din murer Nordsjælland dit oplagte valg.

Casa Concept kører lokalt til mureropgaver over hele Nordsjælland.

Det kan også være, du har brug for en besigtigelse af dine fuger for at undgå dårligt indeklima og sikre den bedste beskyttelse af dine mursten mod vind og vejr. Uanset hvilken opgave inden for det murerfaglige område du ønsker løst, skal du ikke tøve med at ringe til din murer Nordsjælland.

Din murer i Nordsjælland.

Har du været i gang med rumudvidelse, flytningen af en dør eller opmuringen af en lydisoleret væg, og ønsker du det sidste finish og et professionelt look? Overvej om din murer i Nordsjælland ikke skal komme forbi og give en hjælpende hånd fx med udligningen af niveauforskelle eller udglatningen af en væg. Det kan også være, du står og skal til at renovere lejlighed og ønsker en rustik væg i stuen? Vi har noget for enhver smag, så kontakt os i dag og få en aftale.

Drømmer du om en ny bolig? 

Drømmer du og familien om luftforandring? Da kan du med fordel kontakte din murer lokalt i Nordsjælland. Vores dygtige og kompetente murere står klar til at hjælpe dig og familien godt videre til et nyt og trygt hjem. Du vælger selv, hvor meget din murer Nordsjælland skal involveres i dit projekt, men ønsker du det, skal vi nok hjælpe dig fra start til slut både med kvalitetssikring, indhentning af tilbud og vurdering af pris samt 1 og 5 års gennemgange.

Din samarbejdspartner på flere niveauer, men altid på samme bølgelængde som dig.

Vores ansatte er alle mureruddannede, og hos din murer Nordsjælland får du det bedste fra hele murerfaget. Vores kunder spænder vidt fra kommuner, forsikringsselskaber, erhvervsdrivende, boligforeninger og til private. Derfor kan du være sikker på, at vi også er for dig.