MURER/NORDSJÆLLAND

Din murer Nordsjælland – Hvad enten du har brug for teglsikring under en efterårsstorm, en hovedentreprenør i forbindelse med nybygning, tilbygning eller renovering eller blot en gulvstøbning til dit nye trægulv, er din murer Nordsjælland dit oplagte valg.

Casa Concept kører lokalt til mureropgaver over hele Nordsjælland.

Det kan også være, du har brug for en besigtigelse af dine fuger for at undgå dårligt indeklima og sikre den bedste beskyttelse af dine mursten mod vind og vejr. Uanset hvilken opgave inden for det murerfaglige område du ønsker løst, skal du ikke tøve med at ringe til din murer Nordsjælland.

Din murer i Nordsjælland.

Har du været i gang med rumudvidelse, flytningen af en dør eller opmuringen af en lydisoleret væg, og ønsker du det sidste finish og et professionelt look? Overvej om din murer i Nordsjælland ikke skal komme forbi og give en hjælpende hånd fx med udligningen af niveauforskelle eller udglatningen af en væg. Det kan også være, du står og skal til at renovere lejlighed og ønsker en rustik væg i stuen? Vi har noget for enhver smag, så kontakt os i dag og få en aftale.

Drømmer du om en ny bolig?

Drømmer du og familien om luftforandring? Da kan du med fordel kontakte din murer lokalt i Nordsjælland. Vores dygtige og kompetente murere står klar til at hjælpe dig og familien godt videre til et nyt og trygt hjem. Du vælger selv, hvor meget din murer Nordsjælland skal involveres i dit projekt, men ønsker du det, skal vi nok hjælpe dig fra start til slut både med kvalitetssikring, indhentning af tilbud og vurdering af pris samt 1 og 5 års gennemgange.

Din samarbejdspartner på flere niveauer, men altid på samme bølgelængde som dig.

Vores ansatte er alle mureruddannede, og hos din murer Nordsjælland får du det bedste fra hele murerfaget. Vores kunder spænder vidt fra kommuner, forsikringsselskaber, erhvervsdrivende, boligforeninger og til private. Derfor kan du være sikker på, at vi også er for dig.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.