MURER/KØGE

Leder du efter en god murer i dit lokalområde, så kan du roligt vælge din lokale murer i Køge – Casa Concept.

Din lokale murer i Køge og omegn.

Vores virksomhed tæller i dag 1 ejer, 5 murersvende, én murerlærling og én bogholder. En virksomhed på vores størrelse varetager vidt forskellige opgaver for vidt forskellige murer kunder. Bl.a. har vi løst opgaver for kommuner, forsikringsselskaber, erhvervsdrivende og boligforeninger – og private selvfølgelig.

Står du og skal nybygge?

Din murer Casa Concept spar(r)er dig gerne – for besværet i forbindelse med indhentning af tilbud og vurdering af pris, men giver dig også vejledning omkring, hvordan du bedst angriber din byggesag. Din lokale murer i Køge går op i, at du føler dig tilfreds og tryg med dit projekt, og vi tilstræber altid at udføre arbejdet til aftalt pris, og på den måde er du som regel sikker på, at du kan regne med den fastsatte pris.

Din murer i Køge er din partner, når du ønsker bæredygtig energi.

Har man ikke gjort nogen særlige tiltag for grøn energi, så kan de fleste husejere faktisk spare 15.000-30.000 kroner årligt på energiregningen, hvis de vælger at energirenovere. Selvfølgelig afhænger beløbet af din boligs stand, type og opvarmningskilde, men hvis du vil have klart svar på, hvilke konkrete tiltag du kan gøre for at spare, så tøv ikke med at kontakte din murer Køge i dag.

Vi kommer ud til dig, tjekker din bolig og rådgiver – det eneste det koster, er din tid.

Grøn energiomstilling – hvor kan du spare?

Din murer i Køge kigger fx. på din mur og dens isolering, når vi kommer ud til dig og skal vurdere, hvilke sparetiltag du kan gøre, hvis du vil foretage en omstilling til grønnere energi, der oven i købet er rentabel. Især hvis du har et højt varmeforbrug og ydervæggene generelt føles kolde. Da kan det nemlig være, at dine vægge er hule og en hulmursisolering ville være en god løsning for dig. Med sådan én sikrer du dig en ensartet og energivenlig isolering.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.