MURER/KARLSLUNDE

Hvorfor ikke vælge den bedste murer i lokalområdet? Med din murer Karlslunde får du et murerfirma, der klarer alle opgaver indenfor murerfaget til en fornuftig pris og kvaliteten i top.

Vælg en lokal murer i Karlslunde området.

CasaConcept – Din lokale murer i Karlslunde er først og fremmest din murer. Vi svinger murerskeen for dig og får løst dine opgaver til en god pris. Naturligvis stadig i en kvalitet, du bliver mere end tilfreds med, og som vi kan være mere end stolte af.

Uanset om det er opgaver indendørs eller udendørs er vi parate til at tage en ekstra tørn for vores kunder – ja, det er dig…

Med en lokal murer Karlslunde når du langt for mindre penge.

Der er mange gode grunde til at vælge en lokal murer fra Karlslunde. Vi er din lokale murervirksomhed og kender området på Sydkysten bedre end de fleste. Kendskabet til området skyldes, at vi gennem de sidste mange år har løst alle former for murerarbejde hos både private, boligselskaber, erhverv og offentlige institutioner. Alle har de ytret stor tilfredshed med vores indsats, så derfor er det naturligt for os at fortsætte de gode takster på denne egn.

Det bedste murer arbejde er det lokale.

Du får det bedste murerhåndværk, når du vælger din murer Karlslunde som din samarbejdspartner.

Vi udfører mureropgaver på fx din facade, dit tag, og din skorsten. Vi sørge med andre ord for at holde din klimaskærm vedlige, så den kan beskytte din bolig mod vind og vejr.

Nyt bad? – vælg din murer i Karlslunde

Vi laver naturligvis også mange murerarbejder indendørs. Noget af det vi er kendte for, er vores badeværelser, som vi udfører i alle prisklasser og stilarter. Vi er eksperter på området og du kan i vores galleri se et udpluk af de badeværelser, som vi for nyligt er blevet færdige med.

Der er alle størrelser, så tag et kig på billederne og bliv inspireret af det arbejder vi som murerselskab er stolte af

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.