MURER/ISHØJ

Det kan være svært at finde frem til en håndværker, som man har tillid til, men sådan behøver det ikke at være. Hos din murer i Ishøj arbejder vi netop ud fra at du skal føle dig tryg ved os fra første blik.

Hvorfor ikke vælge et lokalt murerfirma?

Hvis du har muligheden er det altid en god ide at vælge et murerfirma med lokalkendskab. Det giver nogle logistilmæssige fordele og samtidig er nu med til at bakke op om lokalområdets erhvervsliv. Hos din murer i Ishøj hører vi til blandt de virksomheder, der forsøger at holde gang i det nære miljø og vi bakker op om lokale aktiviteter i foreningslivet og forretningslivet.

Drømmehus i Ishøj? – det hjælper vi dig med.

Hos din murer i Ishøj er vi et helt klassisk murerforetagende, der gennem årene har opbygget en fast kreds af kunder, som har tillid til vores arbejde og kender vores dygtige medarbejdere ud og ind. Vi løser alle former for murerarbejde inde og ude, så kontakt endelig din lokale murer, når du ønsker en snak om, hvordan du får indfriet dine ønsker for drømmehuset.

Udendørs murerarbejde i Ishøj?

En stor del af de opgaver vi hjælper vores kunder med er udendørs. Her er det typisk murerarbejder, der relaterer sig til facaden og alt efter, hvilket materiale din facade består af, kan din murer Ishøj altid hjælpe dig med at holde den i topform. Det er vigtigt med en robust og vedligeholdt facade, da den som en vigtigt del at klimaskærmen er med til at holde vind og vejr ude, så du undgår diverse fugtgener, som i værste fald kan udvikle sig uheldigt.

En slidt facade er…Nedtur!

– en facade, der fx har løse fuger, som du kan kradse ud uden de store problemer. Det kan ligeledes være revner i murværket eller soklen – alt sammen tegn på, at din murer i Ishøj skal svinge forbi til en besigtigelse af husets helbred.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.