Murer Holbæk

Casa Concept er din moderne murervirksomhed som du kan regne med. Vi stræber efter et højt kvalitetsniveau, og vores medarbejdere er fagligt dygtige.

Vi tilpasser os hele tiden markedet og vore kunder, og derfor udfører vi alle opgaver indenfor murerfaget.  Moderne murerselskab med en gammel etisk murertankegang – Den gang murerfaget udførte kvalitet. Din lokale Murer Holbæk – Vi har kunder lige fra private til kommuner og forsikringsselskaber til erhvervsdrivende og boligforeninger, og derfor er vi eksperter i at tilpasse os kundens behov og vi udfører murerarbejde lokalt i Holbæk.

Casa Concept giver din ejendom nyt liv

Har dit tag været i konflikt med en efterårsstorm? Vi er klædt godt på til efterårets kraftige storme og orkaner. Regner det ind eller mangler du tag over hovedet, så ring til os. Vi kommer ud til dig, mens stormen står på og sikrer dit tag bedst muligt. Casa Concept din lokale murer i Holbæk er også dit naturlige valg, hvis du skal have lagt nyt tag af helt fredelige omstændigheder. Vi arbejder med de fleste tagmaterialer, og derfor kan du være sikker på, vi har noget for din smag og pengepung.

Casa Concept sætter også dit nye køkken op

Drømmer du om et nyt køkken, så løft telefonrøret og kom drømmen et skridt nærmere. Vi har stor erfaring i at rådgive kunder med at finde netop det køkken, der lever op til familiens behov uden at gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet pris eller udseende. Tjek også findnu.dk. Hvad enten du blot skal udskifte et par elementer eller i gang med den helt store køkkenrenovering, så står Casa Concept- vi udfører arbejde i Holbæk  – så din lokale murer Holbæk er altid klar til at hjælpe dig.

Ny trappe? Det klarer Holbæks foretrukne murer

Trapper slides med tiden og særligt de murede udendørs trapper, der ikke bare betrædes dag ud og dag ind, men også lægger ryg til vind og vejr. Din lokale murer Holbæk er ekspert i trapperenovering og trappestøbning og klarer både dine udendørs- og indendørstrapper.