Murer I Herlev

Casa Concept – Din murer i Herlev –  er din sparringspartner, når du ønsker at vise omtanke for miljøet og fx vælger at foretage en energirenovation. Ring til os i dag på 71 99 96 96.

Din lokale murer i Herlev hjælper fra a-z

De fleste gennemsnitlige ejere af et hus kan i snit spare mellem 15 og 30 .000 kroner årligt, når de foretager en energirenovering. Derfor er det på langt sigt en ren win-win løsning for din økonomi og klimaet. Ofte betyder en energirenovering også, at husets værdi kan øges i en eventuel salgssituation. Lokal murer Herlev

Brug for en god og gedigen murer i Herlev?

Vi kan med stolthed i stemmen sige, at Casa Concept – Din murer i Herlev – baserer alle vores former for indendørs og udendørs murerarbejde på danske håndværkstraditioner. Det vil sige, at vores dygtige murersvende både mestrer finere flisearbejde fx på badeværelset og det grovere murerarbejde, hvis du skal have støbt et nyt gulv. Vi klarer alt fra facaderenovering til nyt køkken og hovedentreprise.

En god murer i Herlev der kan klare en facaderenovering?

Hos CasaConcept – Din murer Herlev klarer vi dine revner i muren eller ødelagte sokler med et smil. Vi elsker tilfredse kunder, og derfor går kvalitet og pris hånd i hånd hos os. Vi tilbyder altid at komme ud til dit hjem kvit og frit, hvis du overvejer at renovere, bygge til eller blot vandskure din facade.

Din murer Herlev er din foretrukne murer når du vil lave om

Vi har alle brug for lidt forandring og fornyelse i hjemmet indimellem. Hvis du derfor har brug for et ekstra rum eller gerne vil slå to sammen, så klarer vi det for dig. Hvad enten det drejer sig om en lydisolerende muret væg til teenagesønnens værelse med trommesættet, nedrivningen af en væg for at give plads til drømmekøkkenet eller en udendørs læmur, så grillaftenerne om sommeren sikres mod blæsten, så er Casa Concept din foretrunke murer Herlev.