Murer i Hellerup

Murer Hellerup tilbyder gratis rådgivning og sparringspartnerskab.

Skal du for eksempel have flyttet døre eller vinduer, så klarer din murer Hellerup det.  Har du selv problemer med at få væggen ensartet efter et gør-det-selv-projekt?  Så kommer vi gerne og udglatter og giver væggen det sidste finish.

Går du men tanker om et nyt byggeprojekt? 

Som hovedentrepenør på dit byggeprojekt tager din murer Hellerup al ansvaret for byggeledelsen, mens du selv tager kontakt til myndigheder i forbindelse med indhentning af tilladelser. Dermed kan du trygt læne dig tilbage og ikke tænke på projektstyring og koordinering af de forskellige faggrupper.

Med CasaConcept har du de bedste forudsætninger for et harmonisk hjem

Vi accepterer kun det bedste af det bedste.  Derfor kan du være sikker på, at vi kun samarbejder med de bedste håndværksgrupper.  Når vi skal udføre nybyggeri, ombyggeri, renovering eller tilbygning på din bolig, grund eller erhvervsvirksomhed. Har du brug for rådgivning til, hvor du finder ekstra kvadratmeter eller ny inspiration til boligindretningen, så er din murer i Hellerup klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring i murerbranchen giver vi dig de bedste forudsætninger for et harmonisk hjem.

CasaConcept i Hellerup bygger på danske håndværkstraditioner

Vi sætter kommunikation og højt serviceniveau i højsædet, og vi ser det som forudsætningen for, at din murer Hellerup kan løse dine opgaver tilfredsstillende. Derfor prioriterer vi dialog og samarbejde højt i vores dagligdag. Det betyder, at vores kompetente og engagerede medarbejdere altid er til at træffe og klar til at sætte sig ind i, hvor du netop er i din byggeproces.