Murer Ballerup

Du kan sparer mange tusinde kroner på varmeregningen med en hulmursisolering – ring til CasaConcept- Din Murer Ballerup og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kommer ud til din bolig.

Mange ældre villaer har skyhøje varmeregninger, og det skyldes ofte en hul mur. En hulmursisolering hjælper din bolig med at holde på varmen og sikrer din økonomiske bæredygtighed. Husets tegninger og en måling af dine vægge og husets alder er som regel nok til at afgøre, om din mur er hul.  CasaConcept – Din “murer Ballerup” er klar til at hjælpe.

Facaderenovering – det er også din lokale murer Ballerup

Murer Ballerup har mere end otte års erfaring i branchen, og derfor kan vi give dig svar på alle spørgsmål, du måtte have fx i forbindelse med omfugning, vandskuring, filtsning og reparation af sokler. Vi ved, at det kan være en stor ting at skulle beslutte om facaden skal renoveres, så vi kommer gerne hjem til dig og hjælper med at finde den bedste og sikreste løsning – helt uden beregning

Drømmer du om nyt køkken? CasaConcept i Ballerup er din sparringspartner til dit unikke drømmekøkken

Bruger du timevis i køkkenet og stræber kun efter det bedste af det bedste – både hvad angår kulinarisk oplevelse og køkkenets funktionalitet og kvalitet? Så har din murer Ballerup noget for dig. Hos os får du nemlig ekspertrådgivning, når du skal beslutte, hvilken type køkken der kunne passe dig og familien. Har du brug for et stort multirum a la samtalekøkken eller blot en enkelt udskiftning af elementer, så giver vi tips, tricks og murerhåndværk af den højeste kvalitet.

 

CasaConcept er din sunde og veldrevede murervirksomhed i Ballerup

Vi ønsker kun det bedste af det bedste for vores kunder, og stiller store krav til egen professionalisme. Derfor engagerer vi kun dygtige og kompetente medarbejdere, som kan gå 100 % ind for firmaets værdier og normer.

CasaConcept er lokal murer Ballerup og klar til at udføre alle former for murerarbejde.