MURER/HVIDOVRE

Skal du igennem en større byggesag, så kan du roligt vælge Casa Concept – Din lokale murer i Hvidovre.

Din lokale murer i Hvidovre hjælper dig.

Du er godt hjulpet med Casa Concept – Din lokale murer i Hvidovre – hvis din facade trænger til en kærlig hånd. Det gælder også når der er tale om udvendige mureropgaver.

Vi klarer nemlig alle former for facaderenovering, så hvad enten der er tale om en filtsning, vandskuring eller noget helt andet, står din lokale murermester i Hvidovre klar til at hjælpe dig og din bolig videre.

Har du brug for en murer i Hvidovre?

I så fald kan du roligt vælge Casa Concept – vi har siden opstarten i 2007 drevet murervirksomhed tæt på Hvidovre og kender Hvidovre og dens byggestil som vores egen baglomme.

Vi har base i Greve, men kender Hvidovre som vores egen baghave. Vi søger altid nye græsgange og vil gerne give dig mulighed for at vælge en murervirksomhed kendt for god service og dygtigt murerhåndværk – vi klarer både udvendige og indvendige, små og store opgaver.

Din murer i Hvidovre lægger også nyt tag i Hvidovre kommune.

Hvis du har problemer med tagbeklædningen, er det oplagt at ringe til murerfirmaet Casa Concept. Før lagde murere primært nyt tag, men i dag klarer en tømrer også opgaven, hvis der altså er tale om et tegltag. Hos din lokale murer Hvidovre, Casa Concept, råder vi dig til at tage en snak med os, hvis du skal have lagt nyt tegltag – Det er nemlig vores ekspertise.

Nyt køkken eller bad? Det klarer din murer i Hvidovre.

Hos os kan du bestille alle former for mureropgaver, du kunne drømme om. Skal du fx have lavet nyt badeværelse eller køkken, står vi gerne for at vådrumsikre og udføre flisearbejdet, da dette blot er nogle af vores mange specialer. Derfor behøver du ikke længere at lede efter en lokal murer i Hvidovre lokalområde, for du har allerede de bedste kort på hånden med Casa Concept i Greve – Tæt på Hvidovre.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.