Murer/Hørsholm

Der er masser af hjælp at hente for dig, der går med planer om at renovere eller bygge nyt. Med din murer i Hørsholm på sidelinjen er du godt på vej til at få det bedste ud af din bolig og dit budget.

Hils på din lokale murermester i Hørsholm – Casa Concept.

Hvis du skal i gang med at renovere din bolig, er der flere gode grunde til at vælge din murer i Hørsholm. For det første er vi et veletableret murerfirma, som siden 2007 har opbygget en sund forretning på baggrund af veludført murerarbejde, et højt serviceniveau og samvittighedsfulde medarbejdere, der tager ansvar for dit projekt og realiseringen af dine boligdrømme.

Mureropgaven må gerne være lidt svær.

Vi er kendt for et højt fagligt niveau og kan med vores mangeårige erfaring godt lide at blive udfordret. Det må med andre ord godt være en smule svært, når du kommer med de opgaver vi skal hjælpe dig med. Når det er sagt hænger sværhedsgraden absolut ikke sammen med opgavens omfang, så intet er for stort eller småt til din murer i Hørsholm. Så inden du skyder dine drømme ned, så prøv at tage en snak med os – her kan det meste lade sig gøre.

Betontrapper bliver slidt med tiden.

Har du en trappe, der er ved at være en smule nedslidt er det typisk sådan en opgave, vi elsker hos din murer i Hørsholm. Vi har gennem årene været med til at renovere trapper i mage forskellige udformninger. Du kan også vælge at få støbt en hel ny trappe, hvis den eksisterende er blevet en anelse for medtaget. Fordelen ved en ny trappe er, at du fx kan få en skridsikker flisebelægning i frostsikre materialer, så den holder i årene fremover.

Trappen indenfor.

Vi hjælper naturligvis også dig, der har slidte trapper indenfor og som med din murer i Hørsholm på den måde vil sikre dig kompromisløs kvalitet på trappefronten. Tag en uforpligtende snak med os allerede i dag, så kan vi være i gang med din trappe i morgen.