MURER/HØRSHOLM

Der er masser af hjælp at hente for dig, der går med planer om at renovere eller bygge nyt. Med din murer i Hørsholm på sidelinjen er du godt på vej til at få det bedste ud af din bolig og dit budget.

Hils på din lokale murermester i Hørsholm – Casa Concept.

Hvis du skal i gang med at renovere din bolig, er der flere gode grunde til at vælge din murer i Hørsholm. For det første er vi et veletableret murerfirma, som siden 2007 har opbygget en sund forretning på baggrund af veludført murerarbejde, et højt serviceniveau og samvittighedsfulde medarbejdere, der tager ansvar for dit projekt og realiseringen af dine boligdrømme.

Mureropgaven må gerne være lidt svær.

Vi er kendt for et højt fagligt niveau og kan med vores mangeårige erfaring godt lide at blive udfordret. Det må med andre ord godt være en smule svært, når du kommer med de opgaver vi skal hjælpe dig med. Når det er sagt hænger sværhedsgraden absolut ikke sammen med opgavens omfang, så intet er for stort eller småt til din murer i Hørsholm. Så inden du skyder dine drømme ned, så prøv at tage en snak med os – her kan det meste lade sig gøre.

Betontrapper bliver slidt med tiden.

Har du en trappe, der er ved at være en smule nedslidt er det typisk sådan en opgave, vi elsker hos din murer i Hørsholm. Vi har gennem årene været med til at renovere trapper i mage forskellige udformninger. Du kan også vælge at få støbt en hel ny trappe, hvis den eksisterende er blevet en anelse for medtaget. Fordelen ved en ny trappe er, at du fx kan få en skridsikker flisebelægning i frostsikre materialer, så den holder i årene fremover.

Trappen indenfor.

Vi hjælper naturligvis også dig, der har slidte trapper indenfor og som med din murer i Hørsholm på den måde vil sikre dig kompromisløs kvalitet på trappefronten. Tag en uforpligtende snak med os allerede i dag, så kan vi være i gang med din trappe i morgen.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.