MURER/HILLERØD

Når du skal vælge en håndværker, som skal hjælpe dig videre i dine bestræbelser på at få din bolig præcis som du ønsker, er det sin murer i Hillerød det oplagte valg – her får du faglighed til en fornuftig pris.

Derfor bør du overveje os til din næste murer opgave.

Som en veldrevet murervirksomhed har din murer i Hillerød siden 2007 gjort en dyd ud af at hjælpe folk med at realisere deres drømmebolig og få indrettet hjemmet præcis, som de ønsker sig det – også selvom det til tider er de utraditionelle løsninger, der kræver fagfolk, der tænker ud af boksen og som holder af at blive udfordret fagligt.

Stort netværk af faste samarbejdspartnere i Hillerød.

Når du vælger din murer i Hillerød, får du automatisk adgang til et netværk af vores gode og super dygtige samarbejdspartnere, som dækker stort set alle faggrupper inden for de forskellige håndværk. Det er samarbejdspartnere, som vi gennem flere år har løst opgaver sammen med. Fagfolk fra de øvrige faggrupper, som vi kan stå 100% inde for fordi, de arbejder ud fra samme værdier og krav til faglighed, kvalitet og service, som vi selv.

Nyt køkken med plads til mad, sysler og hygge i dit hus i Hillerød.

Selvom samtalekøkkenet af flere er dømt ude, tror vi hos murer Hillerød nu på at det overlever, selvom det for længst er blevet omdøbt og i dag er er multirum eller køkken-alrum. Vi kan i hvert fald konstatere, at det stadig er en populær løsning, når familien vælger at rykke den oprindelige grundplan op med rode og skabe rammerne for den hverdag, de ønsker sig.

Vi hjælper med at se mulighederne hos dig i Hillerød.

Uanset hvilket hus eller hvilken lejlighed du råder over, er der altid muligheder, som kan honorere dine ønsker til moderne og funktionel indretning efter dig hoved. Din murer i Hillerød hjælper dig med at se det, du måske selv overser og realiserer dine drømme til en fornuftig pris.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.