MURER/HELLERUP

Lokal murer Hellerup tilbyder gratis rådgivning og lokalt sparringspartnerskab.

Casa Concept arbejder lokalt med murerarbejde i Hellerup.

Skal du for eksempel have flyttet døre eller vinduer, så klarer din lokale murer i Hellerup det. Har du selv problemer med at få væggen ensartet efter et gør-det-selv-projekt? Så kommer vi gerne og udglatter og giver væggen det sidste finish.

Går du men tanker om et nyt byggeprojekt i Hellerup?​

Som hoved entrepenør på dit byggeprojekt tager din lokale murer i Hellerup, Casa Concept, alt ansvaret for byggeledelsen, mens du selv tager kontakt til myndigheder i forbindelse med indhentning af tilladelser. Dermed kan du trygt læne dig tilbage og ikke tænke på projektstyring og koordinering af de forskellige faggrupper, når du skal lave et byggeprojekt i Hellerup.

Med Casa Concept ved siden og alt den erfaring Casa Concept har fået igennem 20 års murerarbejde, har du de bedste forudsætninger for få et harmonisk hjem.

Vi accepterer kun det bedste af det bedste.

Derfor kan du være sikker på, at vi kun samarbejder med de bedste håndværksgrupper, når vi skal udføre nybyggeri, ombyggeri, renovering eller tilbygning på din bolig, grund eller erhvervsvirksomhed i Hellerup.

Har du brug for rådgivning til, hvor du finder ekstra kvadratmeter eller ny inspiration til boligindretningen, så er din lokale murer i Hellerup klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring i murerbranchen giver vi dig de bedste forudsætninger for et smukt nyt eller nyrenoveret hjem i Hellerup.

Casa Concept i Hellerup bygger på danske håndværkstraditioner.

Vi sætter kommunikation og højt serviceniveau i højsædet, og vi ser det som forudsætningen for, at din lokale murer i Hellerup kan løse dine opgaver tilfredsstillende. Derfor prioriterer vi dialog og samarbejde højt i vores dagligdag. Det betyder, at vores kompetente og engagerede medarbejdere altid er til at træffe og klar til at sætte sig ind i, hvor du er i din byggeproces.

Casa Concept har mange års erfaring lokalt i Hellerup.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.