MURER/GREVE

Drømmer du om en ny- eller tilbygning til boligen, så kontakt din lokale murer i Greve – Casa Concept. Kontakt os for at få råd og vejledning til, hvordan du bedst griber byggesagen an lokalt i Greve og omegn.

Facaderens eller -renovering? Hulmursisolering? Tegltag eller drømmekøkken?

Det er bare nogle af de opgaver, du kan forvente, at din lokale murer Casa Concept i Greve løser til UG med kryds og slange

Beskidt facade?

Overvej om det ikke kunne være noget med en fuge- og facaderens

Har du brug for en pænere ejendom, og er dine fuger smurt ind i trafikfilm, skidt og alger, kommer din murer i Greve forbi og renser dem. Det gør vi med miljøvenlige produkter, der også gør det svært for skimmelsvamp og alger at gro og formere sig. Ønsker du hele facaden renoveret, kan din murermester også nemt give den en ansigtsløftning, så den kommer til at fremstå som helt ny igen. Det gælder også, hvis din overflade er af mineralske materialer eller træ. Casa Concept er din helt lokale murer i Greve der udfører alle disse mureropgaver til UG med kryds og slange.

Tænk bæredygtigt og spar på energiregningen i Greve kommune.

Vil du gerne spare ekstra på energiregningen? Har du da overvejet en mindre eller større energirenovering? For mange husejere kan en energirenovering fra din murer i Greve spare dem mellem 15.000 og 30.000 kroner årligt. På den måde er du også med til at fremtidssikre dit hus og øge husets værdi, hvis det engang skal sælges.

Vi kommer ud til dig og foretager energitjek lokalt i Greve.

Ringer du til din lokale murer i Greve, Casa Concept i dag, kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kommer forbi for at tjekke, hvilke energivenlige løsninger der kunne være en mulighed for dig. Her tjekker vi fx dine vægges tykkelse og kigger på husets tegninger. Vi arbejder og bor lokalt i Greve.

Er din villa I Greve hulmursisoleret?

For det kan være, at dine vægge er hule. En løsning kunne da være at isolere murens hulrum. I nogle tilfælde er muren allerede hulmursisoleret, men med utidssvarende materialer, der kan være faldet sammen efter mange år og derfor ikke isolerer ordentligt. I sådan et tilfælde anbefaler din murer i Greve altid en om-isolering for at sikre dig den mest energivenlige isolering.

Murer garanti i Greve.

Når du endelig står færdig med din nye til- eller nybygning, sørger din murer Greve for at tjekke op på, om alt nu også er, som det skal være. Vi gennemgår nemlig din nye bygning først efter 1 år og siden efter 5, og på den måde sikrer vi, at du er tilfreds med forandringen og ikke på nogen måde føler dig usikker på det leverede resultat.

Villa, udestue eller garage i Greve?​

For din lokale murer Greve – Entreprenørselskabet Casa Concept – hjælper dig fra start til slut, når du fx skal have bygget en garage – eller to -, en helt ny villa eller en tilbygning i form af en udestue. Vi tilbyder også rådgivning i forbindelse med kvalitetssikring, indhentning af tilbud og/eller vurdering af pris. Du vurderer, hvor meget hjælp, du har brug for, og vi stiller op herefter.

Leder du efter en ekspert i trapper?

Hos din murer i Greve støber vi faktisk også trapper – både når det gælder en trappe til udendørsbrug, der skal kunne tåle slid fra vind og vejr, men også en moderne støbt trappe til indendørsbrug i funkisstil. Er du mere til en klassisk trappe i varmere nuancer med træbelægning, støber vi gerne fundamentet til denne.

Casa Concept rådgiver og assisterer også gør-det-selv-manden i Greve.

Har du selv været i gang med murerarbejdet fx i forbindelse med opdelingen af rum eller flytningen af døre eller vinduer, kan det være, du har brug for et sidste finish for at gøre væggen helt ensartet og flot. Hos din murer i Greve kommer vi gerne ud til dig og eksempeltvist udligner niveauforskelle eller giver væggen en ekstra tur med vores professionelle grej.​

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.