Murer/Gladsaxe

Som specialister i badeværelser er det så afgjort et godt valg at starte med at stifte nærmere bekendtskab med din murer i Gladsaxe, men vi løser i øvrigt alle former for murerarbejde.

Hvad kan din lokale murer gøre for dig i Gladsaxe?

Din murer i Gladsaxe er en yderst serviceorienteret murervirksomhed, der er opmærksom på at give vores kunder den bedste service. Det betyder, at vi altid vender hurtigt tilbage og at vi altid er til at få fat på indenfor almindelig kontortid. Har du murerrelaterede spørgsmål angående renovering af din bolig, står vi parate til at hjælpe med gode råd og vejledning.

Skal du have et nyt køkken i Gladsaxe?

Så er det en opgave, som vi gerne hjælper dig med at få klaret på bedste måde. Det behøver ikke at ende i en langvarig og træg proces, der slider på familielivet i en travl hverdag. Din murer i Gladsaxe sørger for at tilrettelægge renoveringen på en måde, der generer jer mindst muligt. Støv og byggerod kan naturligvis ikke udgås, men vi tager altid vores forholdsregler og er grundige med opsætning af støvvægge og den efterfølgende rengøring.

Hvordan har dine sålbænke i Gladsaxe det?

Under dine vinduer sidder der en lille hylde, som er udført i fx skifer, mursten eller fliser. Denne hylde kaldes i fagsproget for en sålbænk og har til opgave at beskytte murværket i overgangen mellem vindue og mur. Det er med andre ord en bygningsdel, som er ret udsat for vind og vejr og som du som fornuftigt husejer bør tjekke et par gange årligt. Hvert år udfører din murer i Gladsaxe en del reparationer på sålbænken for at undgå fugtskader.

Revner i sålbænken?

Er altså en skade, som din murer i Gladsaxe anbefaler, at du hurtigt får ordnet, så du undgår at muren tager skade og vandet trænger ind til og skaber problemer med fugt, som – hvis du ikke får udbedret skaden – med tiden kan forårsage større rådskader.