MURER/GLADSAXE

Som specialister i badeværelser er det så afgjort et godt valg at starte med at stifte nærmere bekendtskab med din murer i Gladsaxe, men vi løser i øvrigt alle former for murerarbejde.

Hvad kan din lokale murer gøre for dig i Gladsaxe?

Din murer i Gladsaxe er en yderst serviceorienteret murervirksomhed, der er opmærksom på at give vores kunder den bedste service. Det betyder, at vi altid vender hurtigt tilbage og at vi altid er til at få fat på indenfor almindelig kontortid. Har du murerrelaterede spørgsmål angående renovering af din bolig, står vi parate til at hjælpe med gode råd og vejledning.

Skal du have et nyt køkken i Gladsaxe?

Så er det en opgave, som vi gerne hjælper dig med at få klaret på bedste måde. Det behøver ikke at ende i en langvarig og træg proces, der slider på familielivet i en travl hverdag. Din murer i Gladsaxe sørger for at tilrettelægge renoveringen på en måde, der generer jer mindst muligt. Støv og byggerod kan naturligvis ikke udgås, men vi tager altid vores forholdsregler og er grundige med opsætning af støvvægge og den efterfølgende rengøring.

Hvordan har dine sålbænke i Gladsaxe det?

Under dine vinduer sidder der en lille hylde, som er udført i fx skifer, mursten eller fliser. Denne hylde kaldes i fagsproget for en sålbænk og har til opgave at beskytte murværket i overgangen mellem vindue og mur. Det er med andre ord en bygningsdel, som er ret udsat for vind og vejr og som du som fornuftigt husejer bør tjekke et par gange årligt. Hvert år udfører din murer i Gladsaxe en del reparationer på sålbænken for at undgå fugtskader.

Revner i sålbænken?

Er altså en skade, som din murer i Gladsaxe anbefaler, at du hurtigt får ordnet, så du undgår at muren tager skade og vandet trænger ind til og skaber problemer med fugt, som – hvis du ikke får udbedret skaden – med tiden kan forårsage større rådskader.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.