MURER/GENTOFTE

Din lokale murer i Gentofte kommune, Casa Concept, er du sikker på at få det bedste fra hele murerfaget. Baseret på danske håndværkstraditioner udfører vi alle former for indendørs og udendørs murerarbejde.

Murertraditioner i Gentofte.

Casa Concept udfører alt fra finere flisearbejde i køkkenet og badeværelset til renovering af din hus facade. Casa Concept – Din lokale murer i Gentofte er eksperter i renovering af husfacader, og vi kommer gerne ud til dig og foretager en vurdering af din hus facade. Det er nemlig sådan, at revner, afskalning af maling og ødelagte furer er tegn på, at din ejendom trænger til murerfaglig ekspertise.

Er du klar over, om din mur er hul?

Med en hulmursisolering hos os kan du spare tusinde af kroner på energiregningen. I nogle tilfælde er din mur faktisk hulmursisoleret, men med forældede materialer som måske er nedslidte og derfor ikke yder tilstrækkelig stor isoleringsevne. Det kan din lokale “murer Gentofte” hurtigt tjekke for dig, og hvis det er tilfældet, så anbefaler vi altid en om isolering. Er du i tvivl, om din mur allerede er isoleret, så kan vi ofte ud fra ejendommens alder, plantegning og væg måling let afgøre det for dig.

Nyt køkken i Gentofte kommune?

Casa Concept giver rådgivning om dit nye køkken lokalt hos dig på adressen i Gentofte kommune. Om du blot trænger til en udskiftning af enkelte elementer eller den større renovering og opsætning af nyt køkken, så er din murer i Gentofte dit naturlige valg, når kvalitet og pris skal hænge sammen. Sammen finder vi den bedste køkkenløsning for dig, uanset om du søger kulinariske højder eller et hyggeligt samlingspunkt for familien – eller begge dele!

Casa​Concept er på pletten, når du ønsker forandring

Hvis du skal have flyttet døre eller vinduer, så ring til din lokale murer i Gentofte, Casa Concept. Vi udfører nemlig både lukninger og åbninger af døre og vindueshuller i hele Gentofte kommune. Så kan du ændre smag, så ofte du vil! Ring til os i dag og aftal et uforpligtende møde.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.