MURER/CHARLOTTENLUND

Nogle gange kan det være svært at vælge rigtigt, andre gange kommer det rigtige valg helt af sig selv og så er det ganske ligetil. Vælg din lokale murer i Charlottenlund, hvis det skal være ligetil.

Lær os lidt bedre at kende.

Vi er et murerselskab, som siden 2007 har været i gang med at hjælpe private, virksomheder og det offentlige med kvalitets murerarbejde og er højt serviceniveau. Det skal nemlig være trygt og nemt for vores kunder at vælge og arbejde sammen med din murer i Charlottenlund. Lær os derfor at kende allerede nu, så bliver det meget nemmere at være i dine sko, når du ønsker hjælpe til at få renoveret facaden, skorstenen eller soklen på dit hjem.

De mest almindelige murer opgaver…

Hos din murer i Charlottenlund løser vi alle klassiske opgaver indenfor murerfaget. Vi arbejder udendørs med facader, tag og efterisolering. indendørs laver vi rigtig mange badeværelser, som vi er specialister i. Er du nysgerrig efter at se nogle af vores nyeste projekter, kan du se de flotte billeder i vores galleri på hjemmesiden – her er masser af bad, brus og velvære, du kan lade dig inspirere af.

Når vinduet skal flyttes.

Er det typisk også en opgave, som din murer i Charlottenlund er mand for at tage hånd om. Det hører til en af de mere vanskelige opgaver og det er en opgave, hvor vi arbejder sammen med en af vores gode samarbejdspartnere indenfor tømrerfaget. Det er nemlig sådan, at vi udfører alt det murerfaglige, som handler om at få muret hullet til og lavet et pænt nyt vindueshul et andet sted i murværket – selve vinduesmonteringen lader vi tømreren om.

Hvad skal vi gøre for dig?

Der er ingen grænser for, hvad din murer i Charlottenlund kan udføre, når det kommer til gennemført kvalitetshåndværk i særklasse. Kontakt os allerede i dag, hvis du går med tanker om nye tiltag boligen.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.