MURER/BRØNDBY

Søger du efter kompetent og professionelt dansk murerhåndværk med mange års erfaring i murerbranchen? Det er da muligvis din lokale murer i Brøndby, du har ledt efter og nu har fundet.

Fugle der flyver fra reden eller ny familie gør at boligforhold ændrer sig.

Da kan det være, I har brug for en ombygning på grund af de nu nye krav til indretningen af boligen. Især hvis du/I er kede af at skulle flytte et andet sted hen, fordi beliggenheden af boligen er perfekt. Så har I behov for et ekstra værelse eller et stort multirum i moderne stil? Din murer i Brøndby er ekspert i at rådgive familier videre til et godt resultat i hjemmet.

Byg nyt med din lokale murermester i Brøndby.

Det kan også være, du drømmer om at bygge helt nyt? Trænger du og familien til luftforandring kan du med fordel kontakte din murer i Brøndby. Vi giver dig nemlig råd og vejledning om, hvordan du bedst kan gribe dit byggeprojekt an. Vi har erfaring med alt lige fra villaer og udestuer til garager.

Du bestemmer, hvor meget vi skal træde til.

Vi kan hjælpe og assistere dit byggeprojekt fra start til slut med fx indhentning af tilbud, kvalitetssikring og vurdering af pris. Vi sørger også for, at alt ved dit færdige byggeprojekt er, som det skal være, og kommer derfor forbi til 1 og 5 års gennemgange, hvis du ønsker det. Du bestemmer helt selv, hvor meget vi skal træde til, og hvor meget du selv vil klare.

Vil du gerne trække på vores megen erfaring i murerbranchen?

Vil du gerne trække på vores mangeårige erfaring i branchen? Har du brug for et afklarende møde, hvor du beskriver, hvad du gerne vil ændre eller have lavet, så ring til os i dag. Vi rådgiver dig kvit og frit om hvad som helst inden for hele murerfaget i hele Brøndby kommune.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.