MURER/BIRKERØD

Hvis du står og mangler en håndværker, som er gearet til at hjælpe dig med at få indrettet dit hjem nøjagtig som du vil have det, kan det være en god ide at vælge en murer lokalt i Birkerød, som giver dig det hele under en hat.

Hav os med i tankerne når du skal bygge i Birkerød.

Vi har siden 2007 drevet murerforretning ud fra devisen om, at vores serviceniveau og kundepleje skal være en af de bedst organiserede i branchen. Vores unikke tilgang til service og kundepleje har bragt os langt og resulteret i, at vi nu har en solid kreds af faste kunder, som vælger os igen og igen samtidig med ,at de anbefaler vores murervirksomhed, når de skal indrette deres hjem, som netop de har drømt om i årevis. til tider medfører det, at vi lader os udfordre fagligt og må tænke ud af boksen, når vi præsenteres for de mere utraditionelle forespørgsler.

Få mere end blot en murer når du skal bygge i Birkerød.

Med din murer i Birkerød på sidelinjen er du aldrig alene. Det betyder, at vi gennem årene har opbygget et kompetent og engageret netværk af samarbejdspartnere indenfor alle de forskellige faggrupper. Har du fx brug for elektriker, tømrer eller vvs, hjælper vi dig med at finde frem til de rigtige, der arbejder ud fra samme værdisæt som , du kender det fra os

Skal du have nyt køkken i Birkerød?

Du har sikkert hørt, at tiden er løbet fra samtalekøkkenet, men den køber vi ikke hos din murer i Birkerød. I er hver uge i nærkontakt med familier, der ønsker at bytte deres traditionelle køkken og spisestue ud med et enkelt og åbent køkken-alrum, hvor der kan leves lektier, mad og være plads til almindelig familie hverdag.

Hvordan får vi mest ud af dine rammer i Birkerød.

Der findes noget særegent og unikt hos næsten alle huse eller lejligheder. Det, der gør dit hjem til noget særligt og som gør det til dit helt eget. Kan du ikke selv få øje på det, kan vi måske. Tjek derfor websitet hos din murer i Birkerød, hvis du ønsker inspiration til moderne og funktionel indretning efter dig hoved.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.