MURER BALLERUP

Du kan spare mange tusinde kroner på varmeregningen med en hulmursisolering – ring til Casa Concept – Din lokale murer Ballerup og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kommer ud til din bolig i Ballerup og omegn.

Med en lokal murer i Ballerup ved hånden bliver facaden som ny.

Facaden hører til en af de største dele af klimskærmen på din bolig. Klimaskærmen har den funktion, at den beskytter din bolig mod vind og vejr. Husfacaden kan som bekendt være udført i flere forskellige materialer og nogle af dem kræver mere vedligeholdelse end andre. Din lokale murer i Ballerup, Casa Concept, hjælper dig med at holde klimaskærmen i topform, så du forebygger vand- og fugtskader, som kan føre til alvorlige skader på bygningen.

Facaden i mursten?

Vi kender alle den klassiske og meget smukke facade i røde eller gule mursten. Murstenen hører til blandt det mest udbredte materiale og det skyldes selvfølgelig, at det er et utrolig holdbart valg til facaden Har du en facade af mursten kræver den et minimum af vedligeholdelse og du skal blot sørge for at efterse fuger og stenenes kvalitet en gang årligt. Er der småskader så kontakt din lokale murer i Ballerup og få en snak om udbedring.

Den pudsede facade af lokal murer Ballerup.

Er mere krævende når det kommer til vedligeholdelse. Omvendt er en hvidpudset mur noget af det mest enkle og rene og de hvidpudsede gamle villaer fremstår vitterligt som noget helt særligt – også i dag. Din lokale murer Ballerup er parat med tips og trick til, hvordan du vedligeholder den pudsede mur bedst.

Mange ældre villaer har skyhøje varmeregninger.

Det skyldes ofte en hul mur. En hulmursisolering hjælper din bolig med at holde på varmen og sikrer din økonomiske bæredygtighed. Husets tegninger og en måling af dine vægge og husets alder er som regel nok til at afgøre, om din mur er hul. Casa Concept – Din lokale murer i Ballerup er klar til at hjælpe.

Facaderenovering – det er også din lokale murer Ballerup.

Murer Ballerup har mere end otte års erfaring i branchen, og derfor kan vi give dig svar på alle spørgsmål, du måtte have fx i forbindelse med omfugning, vandskuring, filtsning og reparation af sokler. Vi ved, at det kan være en stor ting at skulle beslutte om facaden skal renoveres, så vi kommer gerne hjem til dig og hjælper med at finde den bedste og sikreste løsning – helt uden beregning

Drømmer du om nyt køkken?

Casa Concept, din lokale murer i Ballerup er din sparringspartner til dit unikke drømmekøkken. Bruger du timevis i køkkenet og stræber kun efter det bedste af det bedste – både hvad angår kulinarisk oplevelse og køkkenets funktionalitet og kvalitet? Så har din lokale murer i Ballerup noget for dig. Hos os får du nemlig ekspertrådgivning, når du skal beslutte, hvilken type køkken der kunne passe dig og familien. Har du brug for et stort multirum a la samtalekøkken eller blot en enkelt udskiftning af elementer, så giver vi tips, tricks og murerhåndværk af den højeste kvalitet til dit nye køkken i Ballerup kommune.

Casa Concept er din sunde og veldrevede murervirksomhed i Ballerup.

Vi ønsker kun det bedste af det bedste for vores kunder, og stiller store krav til egen professionalisme. Derfor engagerer vi kun dygtige og kompetente medarbejdere, som kan gå 100 % ind for firmaets værdier og normer.

Casa Concept er lokalt murerfirma i Ballerup og klar til at udføre alle former for murerarbejde for vores kunder lokalt i Ballerup og omegn.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.