MURER/ALLERØD

Det behøver ikke være vanskeligt at finde en murer i Allerød, der kan udføre dine mureropgaver præcis, som du ønsker det i forhold til kvalitet, pris og tid. Tag fat i os allerede nu, så vi kan drøfte dine opgaver lokalt i Allerød.

Har vi hilst på hinanden tidligere? Vi er din lokale murer Allerød.

Mange af vores kunder er gamle relationer, som vi har kendt i årevis. Det er nemlig sådan, at vi hos din murer i Allerød samler på private, virksomheder og offentlige kunder, der vender tilbage igen og igen – og som heldigvis anbefaler os videre. Hører du imidlertid til dem, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med vores os, så letter vi på murerkasketten og ønsker jer velkommen til, vi håber dette bliver begyndelsen på et langvarigt samarbejde.

Fyrer du for de små grå fugle udenfor?

Hvis du er den lykkelige ejer af en ældre villa, der ikke er blevet renoveret i mange år, er svaret på spørgsmålet sandsynligvis ja. Sådan behøver det ikke fortsætte og sådan anbefaler vi dig heller ikke at gøre det. I dag findes der en del fordelagtige tilskudsordninger som gør det attraktivt at energirenovere din bolig og spare penge på opvarmning fremadrettet – og så er det godt for miljøet samtidig. Din lokale murer Allerød.

Må vi foreslå en efterisolering?

I langt de fleste tilfælde, vil en hulmursisolering være et godt sted at starte med at energiforbedre dit hjem. Det er i dag langt billigere end tidligere, og du kan vælge mellem flere forskellige former for fyld eller granulat, som sprøjtes ind i hulrummet mellem væggene i husets konstruktion. Tjek eventuelt dine tegninger eller lad din murer i Allerød komme forbi for at finde ud af, om det kan være en mulighed for dig.

Om-isolering kan også være løsningen for dig.

Måske har du fået isoleret hulmuren. For mange år siden. Til det kan vi blot sige, at det kan være så mange år siden, at materialet i dine vægge er faldet sammen og ikke længere isolerer så effektivt, som det burde. Her kan din murer i Allerød stå for en om-isolering, så du kan få varmen tilbage i fødderne.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.