MURER ALBERTSLUND

Har du brug for en kompatibel murer Albertslund, burde du overveje at kontakte Casa Concept med det samme. Casa Concept udfører alle former for murerarbejde i dit lokalområde i Albertslund kommune.

Casa​Concept, din lokale murer i Albertslund

Casa Concept – Murer Albertslund – har stor erfaring med alle kundetyper og løser opgaver både for private og erhvervsdrivende, men også kommuner, forsikringsselskaber, erhvervsdrivende og boligforeninger har været kunder hos os i Albertslund kommune. Derfor kan du være sikker på, at du får den bedste service, når vi skal udføre et stykke murerarbejde hos dig lokalt i Albertslund.

Trænger facaden til en kærlig hånd?

Er din facemaling begyndt at afskalle, har du revner i muren eller ødelagte furer? Det er alt sammen tegn på, at din face trænger til en faglig håndtering. Hos Casa Concept – Din lokale murer i Albertslund – tager vi os af alle opgaver inden for renovering af hele husfacader og mindre og afgrænsede områder som for eksempel sokler.

Skal du i gang med en energirenovering?

Er varmeregningen altid høj? Føles dine ydervægge kolde? Kan du svare ja til disse to spørgsmål, er din mur sandsynligvis hul, og en hulmursisolering vil spare dig masser af penge på energiregningen. Casa Concept – Din lokale murer i Albertslund kommer gerne forbi uden beregning og laver de fornødne undersøgelser af din mur, der hurtigt afgør, om en hulmursisolering kunne være en løsning for dig.

Overvejer du nyt køkken?

Samtalekøkkenet er kun et opkald væk – ring til Casa Concept i dag.

Vi tilbyder et utal af køkkenløsninger, og hvad enten du bor i en mindre lejlighed eller større villa i Albertslund kommune så skræddersyr vi dit unikke drømmekøkken sammen med dig.

Er du i tvivl om, hvilket køkken der passer familien bedst?

Bare rolig – hos Casa Concept – Din lokale murer Albertslund – har vi i mange år hjulpet familier og enlige med det perfekte køkken – hvad enten du er til hyggeligt samtalekøkken som samlingspunkt for familien eller kreativt, funktionelt og gastronomisk køkken, har vi noget til dig.

Casa Concept er din lokale murer i Albertlund. Vi kender området og har arbejdet i Albertslund – i mange mange år. Hvis du ønsker andre muligheder for murervirksomheder i Alberslund så se her.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.